Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Férfiakhoz: Húgodnak milyen...

Férfiakhoz: Húgodnak milyen nadrágot javasolnál sporthoz?

Figyelt kérdés
Tehát ha lenne egy már felnőtt nő, aki a húgod, neki egy nyilvános sportoláshoz (pl. fitnesztermi órára, futásra...) milyen nadrágot ajánlanál?

2018. okt. 25. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Amilyen neki tetszik, nehogy már egy felnött (?) nönek a bátyja mondja meg, mit vegyen/vehet fel!!!!!

Léteznek sportöltözetek, azok közül olyat válasszon, amit szeretne.

2018. okt. 25. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Ami jól áll neki, és amiben megfodulnak utána a férfiak.
2018. okt. 25. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont leszarnám.
2018. okt. 25. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy pont tőlem kérne tanácsot ebben.

Meg nem is olyan nehéz kérdés, hogy ne tudná megoldani egyedül.

2018. okt. 25. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Ugye nem a húgod nadrágjára gerjedsz??!
2018. okt. 25. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok férfi, teljesen egyértelmű számomra, hogy akármilyen a nemem és akármilyen a tesóm neme, az ő dolga és joga eldönteni, hogy miben eddzen. Nyilván valami kényelmest s a mozgásban nem akadályozót tartok célszerűnek, de neki lehet más a véleménye. Soha senkinek nem mondtam még meg, hogy mit hordjon, sőt a saját ruházkodásom is csak nagyon alapszinten érdekel. Ha valaki megkérdezne, közölném vele, hogy rossz embert választott.

Még ha a sportöltözetek iránt különösen érdeklődő férfiakat kérdeznél (bár akkor sem értem, mit számít a nem).

2018. okt. 25. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Semmit nem javasolnék, ugyanis semmi közöm hozzá. Csak el tudja már dönteni, hogy miben sportol.
2018. okt. 25. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha sportruházati boltban dolgoznék és megkérdezné a véleményemet, akkor elmondanám, hogy szerintem melyik a legjobb termékünk. De ezt leszámítva mégis mi a nyavalya közöm van hozzá? és mi köze van ennek ahhoz, hogy férfi vagyok? Felpróbázza, látja melyik kényelmes, meg tetszik neki, és eldönti. Szerintem ez nem haladja meg egy felnőtt ember képességeit.
2018. okt. 25. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Húgokhoz: Bátyádnak milyen pszichológust javasolnál, ha gyakorin ilyen kérdéseket tenne fel?
2018. okt. 25. 17:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Zártosztály!
2018. okt. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!