Hogy legyen kockahasam?
Szeretnék kockahasam, de nagyon vékony vagyok és hizni is szeretnék, főleg a fenekemre. Mégis hogy csináljam? Hogy hozzam össze a két teljesen különböző dolgot? Vagy hulyeseget kérdezek?🙄😁
17/L
Az edzést gondolom nem kell mondani, azt mindenki tudja, de azt kevesebben, hogy a kaja a kulcsa mindennek. A kaja az építőanyag a testedhez.
Csirke, rizs, borsó, brokkoli, lenmagolaj, szardínia, hering, makréla, ezeket kéne tolni kétpofára.
az első válaszolót haljak meg ha értem...
ha kalóra töbleted van hízol, ha deficit fogysz...
a kocka hashoz alacsony testzsír százalék kell, ez a hízással nem egyesztethető össze
ha a fenekedre akarsz hízni, javasolnám, hogy izmot pakolj rá inkább és kezdj el oda is edzeni, mellette a felülések, láb emelések és egyéb gyakorlatok
ha kockás hasat szeretnél akkor nem hízhatsz, a kettő kizárja egymást
"Mitől lesz kockás a hasad?
Az egyenes hasizom 3 közbeiktatott vízszintes inas és egy függőleges inas résszel van elválasztva, ez adja a „kockákat”. Tehát alapvetően, „legbelül” mindenkinek kockás a hasa, a különbség annyi, hogy mennyi zsírréteg fedi és mekkora az izom, tehát milyen mélyek a barázdák. Ebből következik, hogy 2 feladatunk van a kockás has eléréséhez: az izom fejlesztése és az azt fedő zsírréteg lepucolása."
"az első válaszolót haljak meg ha értem...
ha kalóra töbleted van hízol, ha deficit fogysz..."
Ez sajna nettó hülyeség. A kaja minősége számít, a kalória csak egy tudományos bullshit.
hagyjad, ezt csak az észt ossza, ha fehérjét eszik akkor a szervezet nem raktározza el a felesleget... az elhízott emberek is azért vannak csak elhízva, mert nem csak csírkehúsból viszik be a plusz kalóriákat
az ilyen minek ír hozzá?? és még ki is áll a hülyeség mellett, hogy ehetsz bármenyit, csak "minőségi" tápanyag legyen, mert úgy nem hízol...
ha enyin múlna az egész nem lennének kövér emberek a földön
szerencsékre 10 éve foglalkozik ezzel...
kezd el terjeszteni az igét, felszámoljuk a kövérséget
(4es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!