Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kg-os bokasúlyt vegyek?

Hány kg-os bokasúlyt vegyek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és szeretném formálni a lábaimat és a fenekem. Hány kg-os bokasúlyt vegyek? Ha ez számít, 170cm vagyok és 54kg. Valamint, az étrendemen változtassak? Mi az amit mindenképp egyek? Kollégista vagyok, így az étkezést teljesen nem tudom megváltoztatni.
2018. okt. 7. 10:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem 2kg-osat. Nekem az jött be a legjobban. Ha nehéznek találod, akkor csinálj először kevés ismétlést.
2018. okt. 7. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát figyelj...pár kilós bokasúlyoktól ne várj valami nagy változást.Sajnos elkerülhetetlen a nagyobb súlyokkal történő edzés ha tényleg változtatni akarsz magadon.Hányszor jársz haza? Helyedben vennék egy két részes guggoló állványt(15-20 ezer)

[link]

Plusz hozzá egy kétkezes rúd (160-180 cm elég) és kezdésnek mondjuk 30-40 kiló súly mondjuk.(fém legyen ne ilyen gagyi müanyag cementes).Használtan ennyi tárcsa kb 15 ezerből kijön.Na ezzel mehet guggolás,kitörés,merevlábas felhúzás,bolgár guggolás stb. Hétvégére hazamész letolod mondjuk pénteken és vasárnap az edzést akkor fél éven belül szerintem látható eredménye lenne.Az ilyen pár kilós súlyokkal való bohóckodásnak sok értelme nincsen...

2018. okt. 7. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!