Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen légpuskát vegyek?

Milyen légpuskát vegyek?

Figyelt kérdés

Szlovákiában lakom, itt 15 J a megengedett teljesítmény. Az lenne a kérdésem, hogy milyet érdemes venni. Eddig Gamo-t néztem, Hammerli Hunter Force 900-at, HW 97, 77. Távcsővel szeretném használni, és ha jól tudom ahhoz fix csövű puska lenne a megfelelő.

A fenntiekről van véleményetek?;)

Esetleg tapasztalat valakinek?

Köszi a válaszokat.

2018. szept. 1. 16:56
 1/2 anonim válasza:
Nem feltétlenül fontos fix csövű puskát venned. Azért javasolt, mert ezeknél több rezgés éri a távcsövet ezért kis mértékeben ugyan, de elállítódhat valamennyire a távcső és nem is tesz neki hosszútávon jót bár ez a rugós puskákra általában is igaz független attól, hogy alsókaros vagy csőletöréses. Vannak viszont olyan távcsövek amik kicsit jobban tűrik ezt ilyen pl.: Gamo wr széria ezzel nem nagyon vannak gondok csötörősön sem. Márkából amit javasolni tudok az a hämmerli nekem is az van bár hobbiváltás miatt éppen próbálom eladni, ha érdekel esetleg keress meg privátban.
2018. okt. 9. 21:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mindenképp újat szeretnék venni. Milyen tipus a Hammerli-d?
2018. okt. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!