Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hétköznap reggel futók, hogy...

Hétköznap reggel futók, hogy néz ki a reggeletek?

Figyelt kérdés

Mikor kell felkelnetek hozzá, mennyivel korábban a szokásosnál? Mennyit vesz el a reggeletekből? Kávéztok vagy reggeliztek előtte, vagy csak utána?

Délután szoktam futni, de majdnem du. 6 órára érek haza, ha még akkor kezdek el futás ügyben vakarózni, sokszor már este 7, fél8 van, mire neki tudok kezdeni az otthoni dolgoknak, ezért gondoltam a reggeli futásra.

Csak az a baj, hogy 7:30-tól dolgozok, a bejárás pedig 40-50 perc, szóval 6:30-kor már úton kell lennem.

2018. szept. 21. 09:54
 1/4 anonim válasza:

Amennyiben 6:30-kor már úton kell lenned, akkor jobb a délutáni megoldás.

Különben nagyon korán kéne kellned.

2018. szept. 21. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az elsőhöz.

Nekem muszáj reggel futnom (délután edzés), és én 6-kor indulok suliba és így kelek 4-kor, hogy tudjak fél órát(6km) futni.

2018. szept. 21. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ha mindent előkészitek (kávéfőző, étel, ruhák) akkor ébredéstől fél óra alatt megmosdok, megeszek pl egy banánt, egy kávé, öltözés és bemelegités. Annak függvényében, hogy mennIt futok, úgy kelek, tehát hatkor, ötkor...
2018. szept. 22. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy futva járok dolgozni (és haza). Előtte legfeljebb egy banánt eszem, de 7-8 km éhgyomorra sem vészes.
2018. okt. 25. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!