Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez az edzésterv elég h helyreh...

Ez az edzésterv elég h helyrehozzam a testem?

Figyelt kérdés

A helyrehozás alatt azt értem, h leadjam azt a kevés zsírt amit felszedtem, illetve izmosodjak egy kicsit (de nem akarom agyongyúrni magam).

Hétfő, szerda, péntek: fél óra futás reggelenként

Kedd, csütörtök, szombat: 1 órányi chalistenics délután (hátemelés, ill. több féle guggolás, felülés és fekvőtámaszok, mindenből 4 kör)

Ide még csatolnám azt a kérdést, h mennyire hülyeség felszerelni egy bordásfalat a szobámba, ilyen bordásfal gyakorlatokhoz, ill. húzóckodáshoz és tolóckodáshoz?

Vasárnap meg fél óra jóga, mert eléggé szarok most az ízületeim is :D esetleg ha tudtok jó kezdő jógatervet, akk azt is linkelhetnétek (gugliztam és találtam én is, de hátha tudtok ti jobbat, még sose jógáztam)

Természetesen növelem idővel a számokat, illetve időttartamot, de nem akarom egyből agyonterhelni magam, nem nagyon gyúrtam és futottam az elmúlt 2 évben :S

Köszi a válaszokat :)

2018. szept. 16. 09:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem sok ember képes így elszánni magát és rendszert vinni az életébe ilyen szinten, ez becsülendő. Ha kitartó leszel szerintem az ötlet jó, az edzésterv sem tűnik rossznak, bár ha rendetlenkednek az ízületeid, lehet, hogy a futás nem egy jó választás,de meg kéne kérdezned egy szakembert is, elvégre ő biztos pontokat tud mondani. A bordás falat illetően nekem nagyon tetszett az ötlet, ha nem vagy hely szűkében, és tényleg használni fogod, szerintem zseniális elgondolás, nekem is van egy a szobámban és nagyon szeretem. Remélem eléred a kívánt eredményt, sok sikert, és kitartást!
2018. szept. 22. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!