Hogyan táplálkozzak mindennap? Mivel kezdjek, mivel zárjak? Kitartóan mennyit fogyhatok futással?
Szia!
Ekkora súlyal ne fuss tönkreteszed a lábaid.
Egyébként sajna délig én se vagyok éhes de tudom muszáj enni reggel az a nap legfontosabb étkezése és ráadásul hozzá kell szokni, hogy ne délután vigyük be a napi 1500kcalt.
Reggel ezért egy banánt szoktam enni most ha felkelsz 7kor pl akkor 10kor még eszel mégvalamit. Én sok gyümölcsöt eszem mert a párolthústol már hányingerem van és a zöldségsket meg nem nagyon szeretem szóval nálam a gyümölcs játszik inkább csak.
Egyébként diétás tojásleves sokszor csinálok ha nem vagyok nagyon éhes.
Ez teljesen egyéni. Én 3-kor eszem először, ez számomra ideális, nagyon egészségtelen és kellemetlen lenne reggeliznem. Korszakfüggő, mikor mit eszem, úgyhogy még saját magamnál sem fix az étrend, nemhogy nálad, bár nálam azért van néhány szabály, pl. kevés szénhidrát, ami persze egyeseknél a lehető legrosszabb ötlet lenne, mert nekik az ad energiát, nem pedig enerválja s éhessé teszi őket. Tényleg nem lehet ezt így megmondani, mások vagyunk mi, emberek.
Ekkora felesleggel nem jó futni, de gyaloglás, biciklizés, úszás, erősítés és sok más mehet.
Reggelire nyugodtan ehetsz szendvicset igen
Napi 4-5x próbálj meg étkezni de a 3 az mindig legyen meg
Nem feltétlen teszi tönkre a lábait az aki 120 kilósan fut. Itt van pl Moós Gergely esete, aki ennyi volt, de pár év alatt elérte, hogy ultratávú versenyeken is el tud indulni:
Személyesen is ismerek olyat aki 130 kiló körüli súlyról indulva ma már 80 és 3 hete benevezett egy 160 km-es ultrafutó versenyre. Szóval azért vannak erre példák, de abban igazatok van, hogy a bicikli kíméletesebb. Én is el voltam hízva (mondjuk nem nagyon, csak kicsit), aztán spinningezni jártam edzőterembe, lefogytam 16 kilót és utána kezdtem el futni. Azóta mindkettőt csinálom rendszeresen és nincs is gondom a súlyommal, gyakorlatilag bármit ehetek, nem hízom, korábban meg már attól feljött pár kiló ha ránéztem egy csokira.
próbálj olyan ételeket enni, ami csökkenti az étvágyadat, pl.:tojás,mandula
vagy ha többet eszel véletlen, akkor igyál citromos vízet, a citrom növeli a gyomorsavat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!