Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Erre volna kereslet Magyarorsz...

Erre volna kereslet Magyarországon? (tánc)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kiváncsi hogy,magyarországon ha indítana valaki egy youtube csatornát a közel jövőben mint pl. a "1MILLION DANCE STUDIO"

Hasonló, tehetséges emberekkel,és hasonló környezettel, természetesen ANGOLUL,akkor vajon lenne sikere? Illetve lennének jelentkezők az efféle táncra? Több ezekhez hasonló csatorna van, és úgy gondoltam hogy magyarországon is biztos vannak nagyon tehetséges emberek akik hasonló dolgokban gondolkodnak.Szerintetek lennének érdeklődők,illetve sikeres lenne a csatorna?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. aug. 23. 00:50
 1/5 anonim válasza:
100%

“Erre volna kereslet Magyarországon? (tánc) természetesen ANGOLUL”

Akkor ezt most gondold át mégegyszer, mert angolul magyarországon tuti nem. Elég rossz nálunk a nyelvet tudók aránya...

2018. aug. 23. 01:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy táncos youtube csatornán nem kell beszélni a videókban, így mindegy milyen nyelven van.

A leírás meg simánlehet kétnyelvű.

Biztos lennének érdeklődök, de lehet több év alatt terjedne csak el, hogy létezik ilyen.

2018. aug. 23. 13:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves első, egyrészt egy táncos videóban nem kell beszélni, a leírás pedig simán lehet angol, másrészt pedig imádom ezt a "senki nem tud angolul mert magyarok vagyunk,én viszont tökéletesen tudok mindent" féle mentalitást. Hozzá szeretném tenni hogy azok akiknek ez az anyanyelvük, még ők is sokszor helytelenül használják.

Itt nem az angolon volt a hangsúly mert az a legkisebb gond hanem inkább a többin.

Nem értem a magyar emberek mi a fenéért ilyen nagyképűek hogy úgy gondolják senki nem tud angolul Ő MAGUKAT kivéve természetesen :)

Mondjuk én voltam a hülye hogy az "angolt" adtam meg kulcsszóként...

Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

2018. aug. 23. 14:42
 4/5 anonim válasza:

A sfejségednél már csak a fogalmatlanságod aranyosabb, és ahogy megpróbálod lenyomni az egyébként talán nem kedves, ellenben helyes észrevételem, miközben a te felvetésed ment fére alapjaiban.

Ha ennyire nem is szempont az angol hisz táncos videó, akkor mégis mi a tosznak írod bele?

Mégis mit ad hozzá? Nem csak a kérdéshez, a csatornához is.

Legyen már annyi realitás érzéked, ha te itt tartassz egy táncos csatorna létrehozásával, hogy még csak gyakorin tapogatózol, akkor te sem gondolhatod, hogy érdemi, határokon átívelő tartalmat tudsz majd gyártani amivel rögtön befutsz.

Külföldön igényesebb tartalom van, amitől nem csak a nyelv választ el de a kultúrközeg is amiben élünk.

Persze tolhatod te angolul is, mert mit zavar, de ha közben az a kérdésed, hogy magyaroszágon van-e kereslet erre, és te itt akarsz rá keresletet, akkor jobb ha minden fűszálba belekapaszkodsz, hogy az utolsó falu utolsó lakójának akárkijét is érdekelhesse és nem az angolra fogsz építeni.

Mert véleménytől függetlenül nem erőssége az országnak a nyelvtudás, ezt pedig számokkal, felmérésekkel is alá lehet támasztani, nem vélemény kérdése ahogy megpróbálod beállítani.

És tudod miért kell megpróbálnod minden embert elérni?

Mert amúgy pont hogy nincs rá akkora kereslet, millió csatorna és millió szórakozási forma van ma már, a tánc éppen nem a legnépszerűbb dolog.

Lehet én vagyok a hlye, hogy nem írtam le így összefüggéseiben, de szerintem ennyit bárki át lát ha kicsit is belegondol.

Ha pedig nem vagy kíváncsi a válaszokra (ami a te kérdésedre adott reakció-érdemes lenne ezen is elgondolkozni), akkor minek vagy itt?

Hogy kapj egy lélekbeöntést és pár tizenéves lánytól akit épp feldobott a kérdésed és azt mondja neked, “igen nagyszerű lenne” ?

2018. aug. 24. 06:52
 5/5 anonim ***** válasza:

nézd, én követem azt a csatornát, mert más ágban, de magam is táncolok, de közlöm veled hogy ez így reménytelen. Táncolsz te egyáltalán?

Vegyük át:

1. Nem a csatorna van előbb, és utána a studio, hanem előbb van egy studio, amibe eljárnak az emberek táncot tanulni, és akik ott tehetségesek vagy épp ők az oktatók, elkezdenek koreokat felrakni egy csatornára.

2. Ha nem nyerted meg a lottót, vagy az apukád nem banktulajdonos, akkor nem lesz rá pénzed. Egy tánciskola elindításához kell egy helyet bérelni, tükrök, szőnyeg, hangtechnika.... Meg persze reklámot venni, toborozni, az oktatóknak is kell fizetést adni...

3. Aki magyar, és tehetséges, és táncos csatornát akar indítani, az megoldja a te menedzsmented nélkül is.

Szóval igazából nincs semmi baj, az ötlet cuki, csak lövésed sincs erről a világról, úgyhogy inkább hagyd békén.

2018. aug. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!