Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Táncosok, el fog múlni a...

Táncosok, el fog múlni a hányingerem tánc közben?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem shuffle-t gyakorolni, eddig nem táncoltam, de hányingerem van tánc közben és a gyomrom is fáj. Sokat kell ugrálni, gondolom az a baj. Nem hajszolom túl magam, és edzés (guggolás, futás) közben se leszek rosszul hamar, csak ha sokáig csinálom. Hozzá fog szokni a szervezetem, megéri küzködni az elején?

18/L

2018. aug. 5. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Tánc előtt közvetlenül ne egyél, az lehet a gond, hogy tele a gyomrod.

Ha ez nem oldja meg, akkor beszélj orvossal/gasztroenterológussal, valami más lehet a gond (nem a tánc).

2018. aug. 6. 10:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem szoktam enni közvetlenül előtte.

Köszönöm a választ! Azt hittem, ez természetes, de akkor megkérdezek egy orvost.

2018. aug. 6. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tánc előtt 2-3 órával nem ettél, és akkor is hányingered van, akkor szerintem vagy a füledben az egyensúly érzékeléseddel van bibi (pl. eldugult), vagy a gyomrod túl érzékeny valamilyen módon. Azért shuffle közben _annyira_ durván nem kell ugrálni, ami alapból indokolná a rosszullétet.

Tüneti kezelés gyanánt lehet, hogy tánc előtt egy szem Daedalon megoldja a problémát...

2018. aug. 7. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Gyógyszert nem szoktam szedni, akkor már inkább feladnám a táncot. Egyébként így, hogy minden nap gyakorlok, már nem leszek rosszul olyan hamar, az elején 10 perc alatt, most ilyen 30 perc múlva jön, szóval szerintem hozzá fogok szokni. Azért köszönöm a tanácsokat!
2018. aug. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!