Lábfájdalom kezelésére mit ajánlanátok? Megterhelés érte
Figyelt kérdés
Általában nem végzek ilyen mértékű mozgást, de most közel 1 hónapig szinte napi szinten magamhoz képest rengeteget gyalogoltam napi 8-10 órát kb 40km-eket.
Azóta már reggel is fáj a lábam. Feszül a talpam és az achilles inam is fáj. Többször be is görcsölt a talpam azóta.
2018. aug. 20. 00:06
1/2 anonim válasza:
Nyilván a pihentetés,de esetleg próbáltad a lóbalzsamot?
2/2 anonim válasza:
"Jó" kis talpi bőnye gyulladásnak tűnik. Nekem is az van, de mivel elhanyagoltam, kialakult egy sarkantyúm. Rohadtul tud fájni. Pihentesd, tegyél rá jeget naponta, és masszírozd a talpad, a vádlid. Ha lehet, minél többet legyen vízszintesben. Hideg, jeges borogatás, fáslizás is jót tesz. Legvégső esetben fenilbutazon kenőcs, de azt óvatosan, mert durva cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!