Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintettek a magyarok...

Szerintettek a magyarok jelentős része miért nem sportol?

Figyelt kérdés
Elégé félelmetesek azok akik absolute nem sportolnak,van aki 600 nem tud legyalogólni (5%) pedig mindenkinek jobb lenne ,főleg azoknak akik amugy is elvannak hízva .csak normális válaszokat
2018. aug. 17. 23:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
Lustaság. Sokkal élvezetesebb bámulni a tévét meg szidni a kormányt. Úgyis az a felelős mindenért. A stadionok, sportpályák, -csarnokok meg egyenesen az ördög művei nyilván.
2018. aug. 17. 23:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Atlétika pálya is lehetne jobb itt kanizsán sokan használják igy is
2018. aug. 17. 23:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Na akárhogyis szidják a jelenlegi kormányt ,egy valamiben igazuk van támogatják a sportott ,bár már túlzoan sajnos de támogatják
2018. aug. 17. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert az edzés már egy önmegvalósítási szint.A többség meg a csekkek és a kaja előteremtésén ügyködik,ebben meg nem fér bele nekik az "én idő".Vagy sokan adós rabszolgák,akik stresszben élnek.
2018. aug. 17. 23:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy kell nekik ,egyék meg amitt megfőztek.aki lusta arra is hogy,tüntesen az megérdemli hogy,napról napra él nem sajnálom őket
2018. aug. 17. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Te agyhalott! :D

Először tanulj már meg írni, aztán kritizálj másokat ilyen stílusban! :D

Amúgy rengeteg oka van.

Van, aki tényleg nem ér rá.

Van, aki magasról szarik az egészbe.

Van, aki sportolna, de nincs pénze rá, olyat meg nem akar, amit nem élvez.

2018. aug. 18. 01:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Talan felnek, hogy a sportolástól, ők is ilyen egyszerűcskék lesznek.
2018. aug. 18. 01:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Hatoskám ,megint az a fránya skatulyázgatás ,honnan tudod milyen vagyok,ismersz,írás alapján akarsz engem ,be keretezni ..tudod mindenki magából indul ,ki nem egyszerűek a sportok,a labadrugás az?hol élsz hogy,ilyeneket állitasz ,ezt inkább gondolt át .
2018. aug. 18. 01:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Aki nem tud legyalogolni 600 métert sem, az idős és/vagy nagyon beteg.

Amúgy:

-Nincs én-idejük, aludni sincs idejük még 7 órát se. Én 2 éve dolgozom, de általában ebbe a csoportba tartoztam, tanfolyamok evégzése (hogy olyan munkám lehessen, ahol van én időm), családi okok miatti extra sok hivatalos ügyintézés stb miatt.

Jó, én néha sportolgatok, a javasolt heti 3 óra helyett 1-1,5 óra, plusz lépcső lift helyett, ilyenek.

- Nem ez a hobbijuk.

Futni nem szeretnek, otthon tornázni nem szeretnek.

Olyan sport, ahol el kell járni otthonról, az utazások, stb miatt rengeteg idő, nekem pl jelenleg képtelenség. De az eljárós sportok közül se mindenkinek jön be igazán valami.

- Aztán van, aki tényleg lusta, mondogatja de semmit se próbál ki.

2018. aug. 18. 07:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Sportolok, BMI-m 17, 36 éves vagyok, viszont gyenge. 6 évesen kezdtem el sportolni, azóta nem volt olyan hét, hogy ne sportoltam volna. Most is versenyzek, de csak hobbi szinten. Viszont, azt vettem észre, hogy egyre gyengébb leszek. Futáskor szinte egyből elfáradok. Munka mellett alig bírom az edzéseket, pedig nem megerőltető. Nem tudom hová lett a régi énem, amikor erős, rettenetesen jó erőnlétem volt. Fáradt vagyok, hiába mennék heti 5-7 x edzeni, nem bírom. Pedig mindenem a sport. Gyerekem nincs, ha lenne biztos nem lenne időm elmenni edzeni. Plusz kevés a lehetőség. Idősebbeknek jóval több lehetőséget kellene adni. Kurzusokat indítani, lehetőségeket kipróbálni sportágakat.
2018. aug. 18. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!