Miért utálja a magyarok jelentős része Kovács Ákost?
Két számát nagyon szeretem. A többit... idegesít a zene. Nekem nem elég tehetséges ez az ember. Szép a kiejtése, és a hangja (musicalhez...!!!). De pocsékok a zenéi számomra, és a szövegektől sem ájulok el annyira.
Pedig én is azokat a "narancssárga" nézeteket képviselem, mint ő. De ettől még nem fogom azt mondani, hogy jó, amit csinál. Nekem hiányzik valami mélység belőle. Mesterkéltnek tartom valamelyest.
Pedig még csak ateista sem vagyok.
És amit a nőkről nyilatkozott, talán erős volt kissé, ugyanakkor nekem tetszett is benne valami. Mert kezdek besokallni attól, hogy a nők is férfiak akarnak lenni. Talán csak ezért.
Azt hiszem mindegyik részt önmagában vizsgálom. Mivel a zenélés a lényeg, az nem tetszik benne, de van ami igen, Ja, és szerintem is el van szállva sajnos magától, ahogy nyilatkozik kiderül...
És most megkövezhetnek az Ákos-rajongók. Kezdve két barátnőmmel is. :D Bár ők ismerik a véleményemet.
Sokat politizál, fideszes és jól megy neki.
Az emberek irigyek.
Azért nem mondanám, hogy jelentős része. Most is a Dunáig állt a sor a Vörösmarty téren a dedikálásán :D
Viccet félretéve itthon jellemző, hogy az egy adott stílusban sikert arató zenészeket a más stílusokat kedvelő emberek lenézik, utálják. Ákos szerintem semmivel nem utáltabb, mint pl. a Halott Pénz vagy az LGT, csak a sajtó szereti kipécézni magának a közéleti szerepvállalása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!