Zabpehely helyett köles?
Figyelt kérdés
A zabpehely nagyon puffaszt.Még úgy is, ha 12órán át áztatom, vagy pedig megfőzöm.
A köles mennyire puffaszt?
2018. aug. 17. 10:19
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy mennyire lenne jó a zabpehely, ha áztatnám 24órán keresztül, aztán pedig mikróban megmelegíteném, és hagynám kihűlni.Könnyebb lenne emészteni utána?
2018. aug. 17. 10:24
2/4 Szergej55 válasza:
Próbáld ki, viszonylag egyéni, hogy ki mit hogyan bír.
3/4 anonim válasza:
teljes kiőrlésű zabbal is próbáld meg,abban már nincsen glutén.
4/4 anonim válasza:
a gluténnal szennyezett zabban annyira kevés a glutén - összehasonlítva mondjuk a búzával - hogy kétlem, hogy extrém gluténérzékenyeken kívül bárkinek gondot okozna.
a zabnál inkább a nagyon magas rosttartalom szokott gondot okoz, nekem is ég tőle a gyomrom.
a kölessel semmi gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!