Thai Boxban mennyire gyakori az orr törés?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 19:40
1/11 anonim válasza:
Ha nem is kifejezetten orrtörés (bár nálunk volt már olyan, hogy a csávó orrát eltalálta egy könyökös), de más sérülések azért sokkal gyakrabban előfordul, mint mondjuk egy shotokan karate edzésen.
3/11 A kérdező kommentje:
Első, akkor végülis azt mondod hogy annyira nem jellemző?
2010. jún. 21. 09:51
5/11 anonim válasza:
nálunk nincs könyöklés, nem tudom ti milyen edzésre jártok (gondolom akkor nálatok aláirattak egy nyilatkozatot, hogy halál esetén nem terheli felelősség..). Ettől függetlenül lehet orrtörés, de nem jellemző, inkább orrvérzés, szemöldökrepedés, eszméletvesztés.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, legfőképpen az utolsó válaszolónak, de várom a további tapasztalataitokat a kérdéssel kapcsolatban.
2010. jún. 22. 18:24
7/11 anonim válasza:
ha normális felszerelése van az edzőpartnereknek (jó, a testsúlyukhoz passzoló kesztyű), és nem idióták, elég ritka.
gyakoribb az, hogy elütik az ember állkapcsát. az is elég kellemetlen tud lenni. vagy leszakadhat a dobhártyád is egy csattanós horogtól.
8/11 anonim válasza:
2 évig jártam és kb 1x volt az is véletlenűl.Töbnyire az van amit leírt a 18.05.Ha meg valaki nagyon emberkedik,nem bír magával küzdelemnél,az edző bekiabálja,hogy párcsere és a sz@rt is kiveri belőle akármekkora.
9/11 anonim válasza:
fél év alatt amíg jártam, nem fordult elő orrtörés. ahogy az előzőekben már írta valaki mi sem használtunk egymás ellen könyöktehnikát. nem hiszem, hogy olyan rendszeresen előfordulnak orrtörések edzés alatt. persze orrvérzés, szemöldök felszakadás, bordatörés ilyesmik azok azért gyakran.
10/11 anonim válasza:
Én karatéztam, most krav magázok. Thai Boxozik a haverom hát igen mondja , hogy mi minden szokott történni. De alapból minden harcművészet ilyenekkel jár. Szerintem egy harcos legyen harcos! Az ősi szellem a lényeg! Ha törnie kell hát törjön. Eddig nekem semmim nem tört el mondjuk, csak sima boxban kaptam olyat , hogy kisebb agyrázkodásom lett,( hányinger szédülés aznap) illetve szájra kaptam olyat , hogy ilyen véres felrepedés lett belül. DE a lényeg mindig az volt , hogy mindegyik sérülésnél tovább folytattam. Ezért vallom magam harcosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!