Tornadresszben mennyi időt lehet eltölteni?
Egész nap azt amit a kínai sárkány áruházban vettem.:-) Ilyen melegben egy rövidnadrággal otthon szoktam hordani és nem izzasztó benne lenni mert szellőzik.
Mondjuk nekem nem az a piros/kék iskolai dressz van hanem a fehér felnőtt. Végül is ugyanaz de jobb a világosabb.
Ha normális elasztikus ami légáteresztő, tehát nem is az a vastagabb fajta, vagy nem pamut akkor simán hordható egész nap. Egyik barátnőmmel mi dressz mániások voltunk régen főleg tinikorunkba, abba jártunk strandra, utcára, futni stb... Persze ha kint voltunk nyilvános helyen szoknyát vettünk rá, hogy mégse bugyiba legyünk, de bent az udvaron, házba csak dresszbe voltunk. Nekem többnyire hosszú ujjú dresszeim voltak, meg vannak, de már csak akkor viselem ha sportolok, meg télen ha megyek síelni vagy valami akkor alá öltözetnek viselem.
A barátnőm mai napig viseli, otthon a lakásában csak dresszbe van még télen is azt viseli és nem vesz alá semmit, csak ha fázik akkor ráhúz egy nadrágot maximum.
Nyugodtan viselheti egész nap bárki, de sportolás után ha beleizzadunk és szinte tocsog akkor higiéniai okból már nem célszerű viselni.
Én strandolásra szoktam felvenni egy rövid ujjút ami inkább könyékig ér hogy ne égjek szét, mert hófehér bőröm van és nem tenne jót. Akkor egész nap elvagyok, és ha bevizezem még hűsít is. Itthon csak akkor viselem ilyenkor nyáron ha kimegyek medencézni.
Csatlakozom az utolsóhoz, ha jó a mèret ès ez nagyon fontos, akkor szinte egèsz nap hordom idehaza, nekem is van fehèr szinü amit kifejezetten alvásra használok, ezen felül van kèk,sötèt kèk, ès piros ezeket nappal szoktam hordani, tèlen meg szinte minden nap hordom, mert nagyon jó aláöltözőnek, ráadásul tèlen nem csak èn hordom, ha nem a párom is, mert ő sokat dolgozik a szabadban, ès ez nem csuszik ki a nadrágból mint a póló vagy az atlèta, de szerencsère találtam neki 176-os mèretben ès az pont kènyelmes neki mèg odalent is:)! Igy ő is hordja tèlen egèsz nap.
Meg nekem egy kicsit sexi is benne:)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!