Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány itt aki...

Van itt olyan lány itt aki középsuliban tornadresszben tesizik?

Figyelt kérdés
Leírnátok milyen érzés és miért szeretitek?

2015. márc. 9. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Én, csak fiú vagyok, de a feljön a herémre a tanga, csak szoros.
2015. márc. 9. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok már középsulis, de én tornadresszbe tesiztem végig. Persze sokszor rávettem a pólót meg a testhezálló nadrágot, de amikor már elég meleg volt a tornaterembe akkor csak dresszbe tesiztem. Kétféle dresszem volt, egy sötétkék hagyományos rövid ujjú, és egy fekete hosszú ujjú dresszem volt. A hosszú ujjú dresszemet főleg hidegebb időben hordtam vagy amikor kint futottunk reggeli órákba és hűvösebb volt az idő akkor a hosszú ujjú dressz jó alá öltözet volt, de volt már amikor kint is bőven 20 fok felett tesiztünk és én akkor is csak sima dresszbe voltam, és semmit nem vettem rá. Sok lány osztálytársam elég furcsán nézett rám, de az évek alatt megszokták hogy ilyen vagyok, rajtam kívül még ketten hordtak dresszt.

Az érzése jó mert sima egybe részes ruha nem csúszik fel a felsőm a derekánál a bugyi részénél okozott némi kellemetlenséget főleg ha normál bugyi volt alattam, de rájöttem hogy tangával vagy bugyi nélkül sokkal kényelmesebb és nem vág be. Persze ott a guminál megerősítettem anyámmal így még jobb volt viselni. A fiúk imádtak benne megnézni engem, de hát ez van, praktikus tornaruha nincs be semmi mutogatni való, a tesi meg nem divatbemutatóról szól. Engem így neveltek hogy sokszor ne érdekeljen a ruhám, hanem a praktikai előnyét nézzem főleg télen hogy ne lógjon ki a derekam.

Meg én jártam tornázni oda meg alapból kötelező volt.

Most is időnként ha elmegyek edzeni, vagy ki futni akkor felveszem de már csak alá öltözetnek. Azért az edzőterembe nem igazán való a dressz arra mindig ráveszek egy kisebb nadrágot meg egy melegítő felsőt, vagy egy pólót.

2015. márc. 10. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk csak általánosban volt kötelező. Viszont elég ciki szituáció volt gimiben az első tesi. Dresszt vettem és rá pólót, pont úgy, ahogy általános iskola felső tagozatban. Később a kilencedik tanév folyamán, télen még néha felvettem, ha hideg volt, de mindig vettem rá nadrágot és pólót. Aztán idővel elkopott, és ki is nőttem, utána már nem hordtam ilyet. Egyébként semleges a hozzáállásom a tornadresszhez. Egyszer még kértem egyet tizedikben, egy plusz rétegnek tényleg jó, de sajnos nem kaptunk a méretemben.
2020. nov. 18. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is csak általánosba volt kötelező. Gimibe csak akkor hordtam amikor kint tesiztünk és hűvösebb volt akkor aláöltözetnek tökéletes volt. Elég sokan viseljük mai napig is de csak aláöltözetnek. Volt nálunk 9. osztályba egy csaj aki időnként csak dresszbe tesizett, mivel csak mi lányok voltunk a terembe így nem érezte kellemetlenül magát ha csak dresszbe van, neki így volt kényelmes.
2021. jan. 3. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!