Van itt olyan lány itt aki középsuliban tornadresszben tesizik?
Nem vagyok már középsulis, de én tornadresszbe tesiztem végig. Persze sokszor rávettem a pólót meg a testhezálló nadrágot, de amikor már elég meleg volt a tornaterembe akkor csak dresszbe tesiztem. Kétféle dresszem volt, egy sötétkék hagyományos rövid ujjú, és egy fekete hosszú ujjú dresszem volt. A hosszú ujjú dresszemet főleg hidegebb időben hordtam vagy amikor kint futottunk reggeli órákba és hűvösebb volt az idő akkor a hosszú ujjú dressz jó alá öltözet volt, de volt már amikor kint is bőven 20 fok felett tesiztünk és én akkor is csak sima dresszbe voltam, és semmit nem vettem rá. Sok lány osztálytársam elég furcsán nézett rám, de az évek alatt megszokták hogy ilyen vagyok, rajtam kívül még ketten hordtak dresszt.
Az érzése jó mert sima egybe részes ruha nem csúszik fel a felsőm a derekánál a bugyi részénél okozott némi kellemetlenséget főleg ha normál bugyi volt alattam, de rájöttem hogy tangával vagy bugyi nélkül sokkal kényelmesebb és nem vág be. Persze ott a guminál megerősítettem anyámmal így még jobb volt viselni. A fiúk imádtak benne megnézni engem, de hát ez van, praktikus tornaruha nincs be semmi mutogatni való, a tesi meg nem divatbemutatóról szól. Engem így neveltek hogy sokszor ne érdekeljen a ruhám, hanem a praktikai előnyét nézzem főleg télen hogy ne lógjon ki a derekam.
Meg én jártam tornázni oda meg alapból kötelező volt.
Most is időnként ha elmegyek edzeni, vagy ki futni akkor felveszem de már csak alá öltözetnek. Azért az edzőterembe nem igazán való a dressz arra mindig ráveszek egy kisebb nadrágot meg egy melegítő felsőt, vagy egy pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!