Hány felülest kéne naponta megcsináljak, hogy nyárra már legyen eredmény ( nem akarok nagy kockákat, csak egy kissé izmos hasat )?
Figyelt kérdés
Nincs fölösleg a hasamon ..az étkezésem is eléggé egészségesnek mondható :) 14/lány2015. márc. 1. 18:06
1/4 anonim válasza:
ne csak felülésezgess hanem edz több összetevővel. Keress valamit! Fegyenc, insanity, t25, jóga, tudom is én de csak a felülés magában egyhangú, és ami egyhangú az rossz.
2/4 anonim válasza:
Marpedig neked 14 eves vekony kiscsajkent nyarra testepito hasad lesz.
Tenyleg nagyon realis.
3/4 Cronoma válasza:
Kedves Kérdező,
nagyon szép eredményeket lehet elérni kell egy kis szabadidő és egy kis akaraterő is hozzá. Ha nincs lehetőséget edzőterembe járni akkor az alábbi linket nézd meg és próbáld ki őket:)( természetesen nem mindegyik megy otthon, nagyon jók én is csinálom)
Az is lényeges, hogy nem az a fontos, hogy rögtön 200 felülést csinálj egyszerre, szépen fokozatosan kell hozzáfogni. Akár csinálhatod 10-30as sorozatokban. Ha bármi további kérdésed szívesen válaszolok.
Sok sikert! 19/F
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😃😘
2015. márc. 10. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!