Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha ezt megcsinálo...

Szerintetek, ha ezt megcsinálom szeptemberig mindennap akkor összejöhet a kockahas, az izmos felsőtest és a nagy bicepsz?

Figyelt kérdés

Napi 200 felülést,50 fekvőtámaszt,egy 10 percnyi súlyzózást szoktam végezni valamint 3 km-t lefutok estefelé.

Edzés után eszek mindig fehérjét (pl.sok sajtot,szalámit és tejet szoktam inni.)Szénhidrátként pedig napi 3 zsemlét eszek.Ezek mellett eszek sok banánt,zöldhagymát és almát.

Amúgy 17 éves F vagyok.189 cm és 88kg.

2018. aug. 4. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
szia. en 17eves 190centi de 68 kilo voltam. mindig megvolt a kockahas szalkas alkat, de kb olyanra vagytam mi te. most 19vagyok, mar 77-78kilo folyamatosan epitem fel az izomzatot. azt ajanlom, ilyen gecca jo parameterekkel inkabb adj idot a testednek, jarj el kondizni kardioznod szerintem nem is kell vagy csak nagyon keveset. fel even belul olyan atalakulason mesz majd at h rajossz a kockahas nemminden, sokkalinkabb egy esztetikus valaki lehet. persze onnantol mar a kockahas sem kihivas)) remelem ertesz sok sikert
2018. aug. 4. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

túl egyoldalú,mert van benne gerincszétba-szó felülés,meg fekvőtámasz.

kellene még váll,hát,gerincfeszítő és comb ha a minimumot célzod meg.

lefordítva pike push up,húzódzkodás,híd és guggolás.

meg a felülés helyett lábemelés vagy hasprés.

2018. aug. 4. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát a kaja az a legrosszabb itt. Szóval amire te vágysz ezzel az étkezéssel nem fog összejönni.

- A szalámi zsíros, szemét kaja.

- Sajt zsíros, max ha ektomorf vagy és tömegelsz akkor mehet..

- "Szénhidrátként 3 zsemle". A banán szerinted mi, meg a cukros alma?

Rendbe kell raknod az étkezésed, nehogy cukorbeteg legyél!

Fekvőtámasz az egyetlen pozitívum. De abból meg 50 vajmi kevés. 3km futás helyett meg 3km gyors gyaloglás inkább!

Szólj ha valami nem világos.

2018. aug. 6. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdezo! Összejött a nagy bicepsz/izmos felsotest/kockahas?💪🏻🤽🏻‍♂️🦵🏻
2021. jún. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!