Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon lapos a fenekem mit...

Nagyon lapos a fenekem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Ugy gondoltam muszaly lesz hogy irjak erre az oldalra.4 jonapja edzek a fenekemre sulyok nelkul ,, viszont semmi de semmi valtozas nincs + meg nem is egyforma a ket fenekem szoval egyik laposabb mint a masik :(. Nagyon lapos vagyok es utalom az alakomat , mit tegyek szerintetek? Elore is koszonom

2018. aug. 2. 12:35
 1/4 A kérdező kommentje:
*honapja
2018. aug. 2. 13:35
 2/4 anonim válasza:
100%

Hát először is, kinek mi tetszik, van akinek nagyon tetszik az alakod, szólva nem gondolnám, hogy ezért utálni kéne az alakodat. Hogyha magas is vagy, akkor pedig rajtad állnak legjobban a ruhák(lásd: topmodellek).

Másodszor pedig, hogyha nincs rajtad plusz, tehát nagyon vékony vagy, akkor max izmosabb lesz a feneked az edzéstől, de nem lesz húsosabb. Egyébként hogyha nem hasra hízol, hanem mondjuk fenékre, combra, akkor már könnyebb dolgod van.

17/F

2018. aug. 2. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs megfelelő fehérje gazdag étrended, az edzés sajnos nem túl eredményes. Nem tudom, hogy mennyire figyelsz oda az étkezésre, erről nem írtál semmit, de a testsúlyodnak megfelelő fehérjebevitelt biztosítani kell ahhoz, hogy megfelelően tudjon fejlődni az izomzat.

Másodszor, sajnos el lehet könnyedén jutni arra a szintre, ahol már a súly nélküli edzés kevés, pláne nagy izomcsoportoknál, amik állandó terhelés alatt állnak napi szinten, ide tartozik a comb és a fenék is. A legjobb gyakorlat a fenék erősítésére egyértelműen a guggolás SÚLLYAL.

Én azt javaslom, hogy rakd össze megfelelően az étrendedet, akár szakember segítségével, akár online kalkulátorokkal, nők esetében sokkal könnyebb a fehérjebevitelt megoldani egyszerűen étkezésből, mint férfiaknál, így ha szereted a húst, nem lesz szükséged fehérje izolátumra. Ha az étrended rendben van, akkor pedig ne sajnáld az időt az edzőteremre és ha már ott vagy, ne csak fenékre és combra eddz, hogy az összkép legyen esztétikus és ne csak egy izmos feneked legyen.

Az előző válaszolót megcáfolva, a nőknél sokkal jelentősebb a fenék zsírosodása, mint a férfiaknál, viszont az alakját az izom határozza meg akkor is. :)

2018. aug. 2. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
2018. aug. 2. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!