Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha elkezdek többet futni...

Ha elkezdek többet futni akkor nem lesz lapos a fenekem és túl vékony a combom?

Figyelt kérdés
Eddig hetente 3szor futottam 3 km-t. De így is fogytam. Edzeni is 3szor szoktam hetente. Izmosodni szeretnék. De futni is nagyon szeretek. Lehet futás mellett izmot felszedni? 55 kg és 170 cm magas vagyok.
2017. szept. 19. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Kalóriatöbblet kell. Ha fogysz, akkor deficitben vagy.

Ha az edzés OK, akkor kalóriatöbblet, elegendő fehérje, rendes pihenés kell s izmosodsz.

2017. szept. 19. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:
De már egyszerűen nem bírok többet enni. Olyan mintha egész nap csak ennék.
2017. szept. 19. 14:07
 3/8 Cortez70 ***** válasza:
Etrendfüggő. Ha nem vagy kalória mínuszban, akkor nem fogysz.
2017. szept. 19. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Ennyi ésszel szabadlábon...hízni akar és még sportol, FUT...Jézus segíts!

Ne egyél semmit és fuss ötször ennyit, hátha attól meghízol, birka!

2017. szept. 19. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Előző, simán szedhet fel izmot ennél sokkal több futással is... A futás önmagában nem fogyaszt s az izmosodást sem teszi lehetetlenné.

Kérdező, ha nem eszel eleget, nyilván nem lesz több izmod, sőt, fogyhatsz. Ezt nem tudod megkerülni.

Próbálj étrendet változtatni, hátha másból többet tudsz enni. Vagy legyen több étkezésed, fogalmam sincs, neked mi működhet.

De ha tényleg nem tudsz enni még súlytartó szinten sem, ne mozogj, nem jó, de legalább nem, halsz éhen, most mit mondjak? De én azért ráfeküdnék az evésre. Mégis mi vele a gond? Éhség, étvágy nem kell, attól még ehetsz. Sok a térfogat? Egyél töményebben. Nem hiszem, hogy 55 kilóhoz s ennyi mozgáshoz nem bírsz eleget enni, semmilyen étrenden s elosztással (kivéve valami betegséggel, zavarral, ahol konkrétan hánysz az ételtől, ha be is tömöd). S tudom, milyen, ha nem kívánsz enni. De enni kell, max. rövid böjtök férnek bele ritka esetekben.

2017. szept. 19. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Mégis mit és mennyit eszel, hogy neked egész napi evésnek tűnik?

Van, aki 5 perc alatt bedob egy 1000 kcalos turmixot. Nekem is megy ez az arány, akár szilárd ételből is, ha akarom, bár ehhez zsírosan kell ennem.

De láttam már embert, aki csirkemell, joghurt és saláta mellett nem értette, miért nem hízik (ez még fogyáshoz is necces). Nyilván kell egyéb is, valami jó kis összetett szénhidrát vagy jelentős mennyiségű zsír vagy valami, ami elég kalóriát ad s nem feleslegesen sok fehérje.

2017. szept. 19. 16:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Napi 4szer eszek plusz 1 fehérje por. Minden étkezésre húst vagy tojast eszek, zöldséggel, néha kis rizzsel. Meg gyümölcsöt is eszek. Én úgy érzem sokat eszek. Szénhidrátból nem akarok többet enni, nem zsírt akarok felszedni, annál már a soványság is jobb.
2017. szept. 19. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Zsíros hústól se félek, sertést, csirke bőrt sőt szalonnát is eszek. 😊
2017. szept. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!