Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 éves fiu vok és nagyon...

17 éves fiu vok és nagyon vékony 156 cm és 46kg. Hiába eszem sokat az nem segít. Ha elkezdek eddzeni akkor tudok izmosodni?

Figyelt kérdés
Ha vékony vagyok akkor erre lehet izmot építeni ugyanis azt hallottam hogy ha valaki zsíros akkor hiába eddz nem izmosodik.Tudnátok mondani otthon végezhető gyakorlatokat és eddzéstervet (Ezt a szintet szeretném elérni, állítása szerint a srácnak 2 hónapjába telt. http://www.youtube.com/watch?v=srqZx6I_6OM)
2009. nov. 23. 15:41
 1/6 anonim válasza:
46 kilósan szerintem ne kezdj el edzeni,mert biztosan nem így fogsz kinézni,hanem feszülni fog rajtad a bőr,vagy nemtudom,gondolom láttál már vékony EMO-s fiukról képet,akik kezdeni akartak valamit magukkal,na kb olyan leszel.Szerintem előbb építs fel egy rendes étrendet,akkor biztosan hízni fogsz.Ha esetleg gondolod,küldhetsz emailben képet magadról,és megmondom hogy állsz,és mit csinálj,de először is egyél rendesen,nem feltétlen segít ha sokat eszel.A kérdésben levő youtubeos link végéből pedig szedd ki azt a zárójelet,mert így hibát ír ki.
2009. nov. 23. 17:01
 2/6 anonim válasza:
Az első válasz adó vagyok,vagy esetleg adhatnál egy MSN címet,aztán ott ledumáljuk a dolgot,szeretnék segíteni.
2009. nov. 23. 17:43
 3/6 anonim válasza:
Megint az első vagyok,viszont a ha zsíros valaki,akkor nem izmosodik nem igaz,csak nem látszik annyira,először le kell dolgoznia a súlyfelesleget.
2009. nov. 23. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:

nézd saját tapasztalatom:

valóban kaja az első de vegyél jumbot ha tudsz.Nekem sem volt semmi étvágyam és más bármit mond hogy a kajád rakd rendbe...... valóban annélkül nemér seemmit,de gondolom eszel,veszel egy dobozzal lefekvés elött gyúrás után délután vmikor pihenőnapon egy fél adagot + kaja és nőni fogsz :) hízni

2012. jan. 17. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
56 voltam most 77 vagyok de nem 2 hónap volt és nemis zsírt szedtem föl hanem tiszta izomzatot
2012. jan. 17. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:
+ ha mozozgsz megjön az étvágyad de ha túlzásba viszed a mozgást pl foci meg iylenek neis számíts fejlődésre
2012. jan. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!