Fussak vagy biciklizzek? A biciklizés is hasznos annyira, mint a futás?
Az a helyzet, hogy nem vagyok egy nagy futó. A nyáron nekiálltam, két hétig bírtam, hofy reggel keltem és 20 percet kocogtam, de valahogy nem jön be. Prdig lenne mit fejlődjek, a gyosfutás elég lassan megy, hosszútávon mrg olyan átlagos vagyok.
Arra lennék kíváncsi, hogy a biciklizés is megmozgat annyira, mint a futás? Nem szeretnék fogyni, csak formásodni (ha sikerül), meg egy kicsit mozgni, mert érzem, hogy annyi energiám van, és csak ülök a házban. Valamit kéne kezdjek magammal, mert nyáron nincsenek edzéseink, és olyan bűntudatom van, hogy nem mozgok semmit.
Szóval a biciklizés is jól megmozgat? És ti hány km-t ajánlanátok így kezdőként? Vagy bármi hasznos tanácsot efogadok.
Köszi :)) 17L
Se nem futó, se nem kerékpáros nem vagyok, de szoktam futni, de inkább tekerni.
Harcművészet mellé szoktam néha futni. Inkább tekerek, de azt is terepen. Hegyre fel, hegyről le. Hidd el, terep tekerés nagyon megmozgat mindenedet.
Mi a drágább? Egy elviselhető bringa ami hosszú évekig kiszolgálja az embert, 150-200 körül kezdődik, de használtam olcsobban is hozzá lehet jutni. Éves karbantartási költsége sem haladja meg nagyon a 50k-t. Persze ha keveset teker, nem kell nagyon áldozni a hajtóelempárra, max gumi, lánc, olaj.
Futócipő 30k körül van. évente elfut 2-3 párt. Szóval:?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!