Home workouts applikációval sikerül kockahasat fejleszteni / elohozni?
Az túlzás, amiket ezek az alkalmazások állítanak.
Én ebből megcsináltam az első két szériát, és ha kockás hasam nem is lett, de nem halok meg egy felüléstől :D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Utolsó kommentelő:Ez terembe is meglehet, igaz?
Szép napot mindenkinek !
Kérdező ajánlanám figyelmedbe a fegyencedzés és meztelen harcos című könyveket . És valóban érdemes beruházni pár dologba mint a tolódzkodó valamint húzódzkodó . De amíg nincsenek a birtokodban addig két szék között is végezhetsz tolódzkodást és pl egy erősebb faágon húzódzkodást . A kockahashoz pedig jó étrend is szükségeltetik .
Kedves Utolsó!
Ezeket gondolom kondi terembe is meglehet, igaz?
Illetve itt van egy edzésterv féle:
https://www.youtube.com/watch?v=Uok4SgvO9-8
Ez sokat segíthet?
7#
Súlyokkal is szeretnék edzeni persze, csak ezt akarom most előtérbe helyezni jobban.( Vagy 50-50%-ba)
8#
Nekem páran azt mondták, hogy ilyenkor érdemes elkezdeni ( Persze nem agyba - főbe csinálni), és hogy a csontok, a növekedés( értem itt: magasság) - ba/be nem fogja gátolni. Plusz elvileg ők is ekkor kezdték el.
( Akkor így egy picit össze zavarodtam. Nem értek ehhez ezért kérem a ti véleményeteket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!