Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 12 éves fiú vagyok szeretnék...

12 éves fiú vagyok szeretnék kicsit izmosabb lenni mellre és hasra. Ez ügyben mit tehetek? = )

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 19:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%
Semmit. A korodban még káros. Inkább menj el valamit sportolni.
2010. jún. 18. 20:06
 2/19 anonim válasza:
edzőterem,sok-sok gyúrás.Tárogatás,pozitiv-negativ pad stb.ja és ne kokszolj
2010. jún. 18. 20:07
 3/19 anonim válasza:
0%

Szerintem ülj be az iskolapadba és tanulj.

12 évesen nehogy már ilyeneken járjon az eszed.

Figy.ráér ez később is.15 évesen még azt mondom oké, de 12?oO

12 évesen inkább menj és bringázz vagy gördeszkázz,még mindig értelmesebb minthogy most elkezdj gyúrni, ahhoz meg fizikai erőnlét is kell valamennyire.

Csinálj felüléseket- attól izmosodhat. Bár ne várj sok reményt. Egyébként meg ennyi évesen még a szervezeted fejlődésben van!

Amúgy meg ha nagyon akarod,akkor ott van gyak.kérdések Kereső, és írd be a kulcsszavakat tutira találsz valami hasznos tanácsot!

2010. jún. 18. 20:07
 4/19 anonim ***** válasza:

azt nem tudod h feleslegesen ne írj kérdést?

otthon szeretnéd csinálni v járnál edző terembe is?

mert ez lényeges h ne írjak feleslegesen. Ha meg van súly felesleged akkor először azt add le és majd útánna kezdj el gyúrni hasra.

2010. jún. 18. 20:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Bírom a kiképzést karatézom szóval nem vagyok nyúlbéla annyira
2010. jún. 18. 20:11
 6/19 A kérdező kommentje:
de kössz a tippeket:)
2010. jún. 18. 20:12
 7/19 A kérdező kommentje:
Csak kicsivel szeretnék erősebb lenni :)
2010. jún. 18. 20:14
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Küzdősport edzés, kempo, kungfu,thaibox
2010. jún. 18. 20:25
 9/19 anonim ***** válasza:

utolsó vok nah elég ha csinálod a fekvőtámaszokat széles és közeli kéz tartással (googlen nézz utánna ha nem érted) jah és a lábad legyen magasabban mint a kezed pl az ágyon v az asztalon (így jobban erőlteti az izmot ha nem hiszed próbálj megcsinálni 10-et úgy h kétlábon állsz és a falnak támaszkodsz v kézen állva h a nehezebb???) (googlen nézz utánna ha nem érted) és ezeket:

[link] először mindenből csinálj annyit amenyit birsz és utánna fokozatosan növeld. naponta csináld regel, ebéd előtt (azért mert teli gyomorral nem túl jó próbáltam majd kihánytam mindent :D) és este. 3 szor amenyit birsz fontos ne csináld minden nap pl. hétfőn, szerdán és pénteken csináld a tobbin pihenjen az izom. E mellet eljárhatsz futni is hasizmot erősíti ez is google -be nézz utánna amiket írtam és ha ezeket betartod suli kezdetére már látszani fog az eredmény.

jó kis szöveget összedobtam pedig csak 14 vok :) sok sikert, jah és ne hagyd abba csináld folyamatosan v különben úgy jársz mint én... :(

2010. jún. 18. 20:28
 10/19 anonim ***** válasza:
nah nem az utolsó válaszoló vagyok hanem aki a válaszaid előtt írt
2010. jún. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!