Milyen sportot kellene felvennem az egyetemen?
Az egyetem ahova jelentkeztem ott van kötelező sport.
Nos én egy kövér, ritka kétbalkezes béna ember vagyok, akinek a kitartása a tüdőkapacitása és az izomereje is nevetséges, a szemkéz koordinációm és a labdaérzékem borzalmas, ha dobnak nekem egy labdát azt jó esetben 60%-os eséllyel sikerül is elkapnom, az egyensúlyérzékem egy kész vicc, úszni is csak annyira tudok hogy pár percig fent tudok maradni anélkül hogy megfulladjak, fekvőtámaszból is ha a legjobb formámban vagyok akkor talán tízet megtudok csinálni, és még tériszonyos is vagyok. Tehát én vagyok az abszolút antisportoló mintapéldája. :( Milyen sportok vannak amikben még a full két balkezeslábas emberek is érvényesülni tudnak valamennyire? Csapatsportot nem akarok, nem akarnék én lenni a pancser akit utoljára választanak csapatba és akkor is csak lehúzom az összteljesítményt...
Mikből lehet választani? Minden egyetemen más sportok vannak.
Ha van, járj kondizni.
Én a helyedben lehet hogy meg próbálkoznék az úszással, ha el kell járnod akkor fogsz fejlődni, és az kíméli az ízületeidet is plusz rengeteg jó hatása van.
Ping-pong, tollaslabda is jó lehet esetleg tenisz.
Úszást nem erőltetném mert a tehetségem az csak a kisebb probléma vele, a testalkatom már annál komolyabb :D
Ping-pong, tenisz azt hiszem van, tollas az viszont úgy tudom hogy nincs, ami nagy kár mert azt pont szerettem és nem is voltam teljesen reménytelen benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!