Tanügetés közben mit kéne csinálnom, hogy ne dobáljon annyira?
Figyelt kérdés
Nem igazán értem... Próbáltam úgy ahogy az oktatóm mondta, nem sok sikerrel. Elég kezdő vagyok :D Valaki help! Köszi ^^2010. jún. 17. 12:13
1/5 anonim válasza:
Ehhez egy valami kell, igen nagyon erős combizom. Mert ugye nem az a lényeg, hogy a kengyelbe "felálldogálj" addig terheled a lovat. Az kell, hogy a combizmoddal tartsd meg magad. Edzéssel elérhető, hogy nagyon ügyes légy.
2/5 A kérdező kommentje:
Könnyű ügetés már megy... De okés majd megpróbálok akkor valahogy úgy megmaradni xD Köszi
2010. jún. 17. 14:14
3/5 anonim válasza:
Jajj, ne haragudj, összekevertem. A könnyű ügetésre gondoltam. Arra válaszoltam.
Hát a tanügetés, az egy kemény dolog. Arra nem nagyon tudok én sem semmit mondani. Furcsa dolog, hogy kicsit legyen az ember laza de mégis tartsa magát, ugyanakkor nem olyan keményen, mert az meg nem fogja segíteni a dolgot. Sajnos én sem tudok neked segíteni ez esetben :(
4/5 A kérdező kommentje:
Yeah tegnap nem tudom mit csináltam, de nem volt annyira rázós... Majd próbálom úgy csinálni ezután is =D Nem tudom miért nekem kengyel nélkül könnyebb =D
2010. jún. 18. 09:16
5/5 anonim válasza:
Én is ma próbáltam először a tanügetést, és kengyel nélkül nekem is jobb volt!:)
Amúgy meg nekem azt mondja az edzőm hogy lazítsam el a csípőmet, de nem megy valamiért :S annyi felé kell figyelni ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!