Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 18 éves srác meg tud...

Egy 18 éves srác meg tud verni egy 28 éves férfit?

Figyelt kérdés
Ellentétbe kerultem egy emberrel, lesz folytatasa ugyanis megfenyegetett. az adataim: 18 eves fiu vagyok 1 evig kempoztam, fel evig birkoztam( kempon isolt fold es testharc, ehhez jobban is van erzekem mint az alloharchoz, de ott sem kell felteni) es egy evig boxoltam, boxon minden edzesen volt sparring es volt 3 hivatalos meccsem is, elson kikaptam mert az ellenfel rutinodabb volt, neki az volt a 9. meccse, a masik kettot nyertem. a haverjaimmal is kesztuzgetunk neha oket konnyen elverem, pedig nagyobb termetuek is nalam, de korombeliek en 172 cm vagyok es 72kg 20% testzsirral, az ellenfelem egy 28 eves ferfi, kb az orraig erek, es nagyobb darab nalam, nem ketszerakkora de lenyegesen nagyobb, kuzdosport multja nincs , de leven 28 eves kifejlett ferfi igy erosebb nalam, csukloja is ketszer haromszor akkora mint az enyem pl, ebbol kifolyolag valoszinu strapabirobb is, de en technikasabb vagyok mint o, bar os se hadonaszna ,nem fel mert alabecsul es tiszta fejjel bunyozna. szoval lehet eselyem ellene? tippek trukkoket is elfogadok hogy minel gyorsabban nyerjek. a bunyo elkerulhetetlen szoval olyan valaszok hogy ne verekedj nem kellenek. esetleg ha nincs eselyem a plekni bejohet? a haverom 24 kiloval nehezebb mint en es nem kover, neki talaltam tisztan jobb horgot az allaba, nem volt nagy ereju az utes de alig birt allni utana 5 percig a laban annyira megszedult, es akkor boxkesztyu is volt rajtam, szoval ha ezt a ferfit csupasz okollel minden beleadva pleknibol telibevernem ott vege lenne? es ha face to face van eselyem? elnezest a helyesirasert gyorsan irok telefonrol.

2018. jún. 24. 18:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Talan ha neked szologatna be valaki meg lokdosne te nem csinalnal semmit? hagynad hogy megalazzon? nemhiszem, foleg ha megfenyeget es masodjara mar agresszivabban kotne beled, kuzdosport multal te sem szaladnal el. mert ha ar meglok szoban nem lehet elintezni mivel a lokes mar tettlegesseg, es mivel fegyvertelen meg csak egyedul van nem fogok elfutni foleg ugy h legutobb a baratnom is ott volt elotte is leszegyenitett es kizart hogy elfussak mivel ot nem hagyom ott, es ha nemfutok el vagy leutom, vagy nem leszek primitiv de akkor o ut le engem, nekem az nem erne meg
2018. jún. 25. 20:04
 12/20 palilaci ***** válasza:
100%

Az a baj hogy annyira egyszeru ember vagy mint a faek. Csak vegletekben gondolkodsz.

Leszegyenulni akkor fogsz, ha elmesz megverekedni vele. Ott kellett volna nagy embernek lenni, abban a helyzetben. Ha komolyabban lokdosott akar felszolitas utan is, akkor ki kellett volna a pillanatban utnod a ferget, foleg ha fenyegetett is.

Ha nem jelentetett ekkora veszelyt, akkor szimplan ignoralni kellett volna es nem belemenni egy "jacccuk le" szintu szajkarateba.

Amennyiben a baratnodnek kicsit tobb esze van mint neked, meg a 28 eves "haverodnak", akkor nagyon lefogsz nala szerepelni egy ilyen balheval. Miert? Mert akkor lettel volna tokosgyerek vagy ferfi, ha abban a pillanatban tudod hasznalni a fejedet es megoldani azon nyomban a felmerulo problemat. Igy egy primitiv, serult kisfiu leszel, aki nem nem birja magat tultenni azon, ha beszolnak neki es nem all a helyzetkezeles magaslatan. 18 evesen lehetne annyi eszed, hogy elkerulod a szuksegtelen fizikai kontaktot. Mivan ha megnyomoritod egy eletre? Vagy ha meghal mert beanyazott? Netalan egy jarokelo ratok hivja a rendorseget? Esetleg valahogyan tokon rug aztan tobbet nem all fel? Szerinted a baratno megtart egy impotens, hisztis gyereket? Vagy nem fog felredugni ha bezarnak egy idore? Engedd el.

2018. jún. 25. 20:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, inkabb megprobalom leszarni, nem foglalkozok vele ha talalkozunk akkor sem, csak ha o kezdemenyez es megint lokdos stb. akkor megvedem magam es leutom.
2018. jún. 25. 20:31
 14/20 anonim ***** válasza:
24%
Egyszerűen rugd tökön, onnantól igazából már azt csinálsz vele, amit akarsz. De ha valami csoda folytán nem találsz, elterelésnek elég lesz. Utána szerintem megoldod, ha valóban ilyen múlttal rendelkezel.
2018. jún. 26. 23:30
 15/20 A kérdező kommentje:
igazából a tökön rúgást nem erőltetném, tudom hogy az utcán nincs szabály meg gátlások de inkább másik módszert választanék. Egyébként ebből a bunyóból már valószínüleg nem lesz semmi, de kiváncsi vagyok mások véleményére is írjatok ha van kedvetek, mintha elméleti kérdés lenne ( ha úgy nézzük, igazából szinte már az)
2018. jún. 27. 10:43
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Akkor szerintem egyszerűen beijeszthetted -volna- és jöhet a következő másik kézzel, de gondolom ezt a taktikát 1 év box után nem kell bemutatnom.
2018. jún. 27. 17:21
 17/20 A kérdező kommentje:
igen, ez jo taktika
2018. jún. 28. 09:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Dr.Goat...tipikus wing tsun gondolkodás...
2018. jún. 28. 09:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Eltaláltad.
2018. jún. 28. 12:29
 20/20 anonim ***** válasza:
+3 év karate és 1 év box, de most valóban Wing Tsunozok.
2018. jún. 28. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!