Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 18 éves srác meg tud...

Egy 18 éves srác meg tud verni egy 28 éves férfit?

Figyelt kérdés
Ellentétbe kerultem egy emberrel, lesz folytatasa ugyanis megfenyegetett. az adataim: 18 eves fiu vagyok 1 evig kempoztam, fel evig birkoztam( kempon isolt fold es testharc, ehhez jobban is van erzekem mint az alloharchoz, de ott sem kell felteni) es egy evig boxoltam, boxon minden edzesen volt sparring es volt 3 hivatalos meccsem is, elson kikaptam mert az ellenfel rutinodabb volt, neki az volt a 9. meccse, a masik kettot nyertem. a haverjaimmal is kesztuzgetunk neha oket konnyen elverem, pedig nagyobb termetuek is nalam, de korombeliek en 172 cm vagyok es 72kg 20% testzsirral, az ellenfelem egy 28 eves ferfi, kb az orraig erek, es nagyobb darab nalam, nem ketszerakkora de lenyegesen nagyobb, kuzdosport multja nincs , de leven 28 eves kifejlett ferfi igy erosebb nalam, csukloja is ketszer haromszor akkora mint az enyem pl, ebbol kifolyolag valoszinu strapabirobb is, de en technikasabb vagyok mint o, bar os se hadonaszna ,nem fel mert alabecsul es tiszta fejjel bunyozna. szoval lehet eselyem ellene? tippek trukkoket is elfogadok hogy minel gyorsabban nyerjek. a bunyo elkerulhetetlen szoval olyan valaszok hogy ne verekedj nem kellenek. esetleg ha nincs eselyem a plekni bejohet? a haverom 24 kiloval nehezebb mint en es nem kover, neki talaltam tisztan jobb horgot az allaba, nem volt nagy ereju az utes de alig birt allni utana 5 percig a laban annyira megszedult, es akkor boxkesztyu is volt rajtam, szoval ha ezt a ferfit csupasz okollel minden beleadva pleknibol telibevernem ott vege lenne? es ha face to face van eselyem? elnezest a helyesirasert gyorsan irok telefonrol.

2018. jún. 24. 18:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Wazze, utcan nem allra utunk. Adamcsutkara menj.
2018. jún. 24. 18:50
 2/20 A kérdező kommentje:
face to face arra gondoltam hogy mivel magasabb ha sikerul kihajolni az elso utese elol, vagy en kezdemenyezek bemegyek testre, bekuldok egy komoly kombinaciot, ha sikeres ha nem akkor is zavarban lesz es probal hatralni, akkor lemegyek labra es foldre viszem, ott alapbol en leszek felul vagy hagy esunk a foldharc tapasztalatommal gyorsan fole birok kerekedni es ott szetutom, igazabol a kora aggaszt hogy o mar gy kifejlett ferfi en meg meg szinte gyerek ugye hiaba vagyok 18 eves, es o nem nyamnyila felnott tehat erosebbes trapabirobb lehet nalam, az lehet az egyetlen eselyem ha jol talalok el tisztan kiutesi pontot?(all, halantek, ful mogotti terulet stb.)
2018. jún. 24. 18:55
 3/20 A kérdező kommentje:
megölni senkit nem akarok, ő sem engem, rendorseget se akarjuk belevonni, lerendezzuk egymas kozt
2018. jún. 24. 18:56
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
ne haragudj, de ez garazdasag amit csinalsz, pl ha utcan verekszel.nem tudom, h van e esélyed, de hagyd a pcsába.
2018. jún. 24. 19:09
 5/20 A kérdező kommentje:
legyszives a kerdesre/ kerdesekre valaszoljatok
2018. jún. 24. 19:20
 6/20 anonim ***** válasza:
95%

Mit rendeztek el azzal a verekedéssel? Verekedtek, kiderül ki a verkszjk jobban, és utána nyugi van.

Ennyi erővel amőbázhatnátok is, és kiderül, hogy ki amőbázik jobban.

2018. jún. 24. 19:26
 7/20 A kérdező kommentje:
kertem hogy normalis hozzaerto valaszokat irjatok, ha elmeleti kerdes lenne bezzeg mindenki normalisan irna, hol vannak a hozzaertok? mint magyar honved, levegi, rozsdasarkany, aikiboxer es a tobbiek?
2018. jún. 24. 19:29
 8/20 palilaci ***** válasza:
93%

Ember mit fosol ennyire. Ennyi kuzdosport rutinnal a hatad mogott siman osszerakod, hiaba nagyobb darab nalad. Nem kell teged felteni. De ha ennyire bevagy szarva, akkor inkabb rafogadnek. Ide meg hiaba irnank tippeket, nem azok fognak dominalni egy harcban, hanem a berogzult technikak, mint egy jobb horog vagy egy csipodobas. Valszeg ezek reflexbol mennek, sokkal jobb mozgaskoordicioval es erovel, mint atlagparasztunk hadonaszasa, a hatasossagarol pedig ne is beszeljunk.

Egyebkent ritka primitiv szegyenkupacok vagytok mindketten, hogy verekedessel zartok egy vitat. Foleg te kerdezo, hogy kuzdosportolo leven ilyenekbe keveredsz onszantadbol bele. Te kis telifosott torpezokni.

2018. jún. 25. 18:24
 9/20 A kérdező kommentje:
miert kell oltogatni? ha teged valaki megfenyeget meg leszegyenit megalaz te se hagyod annyiban... en se hagytam ebbol lett ez hogy valszeg kovetkezo alkalommal osszemegyunk, de nem bunyora jatszok, csak ha legkozelebb osszefutunk es masodjara is belemkot, mar eljar a kezem, egy ilyen ratyi miatt aki 10 evvel fiatalabb gyerekkel kemenykedik nem fogok rendorsegre szaladgalni, nemtudom miert primitiv az ha valakibe beleallnak az nem csicskul be utana meg nem szalad a rendorsegre hanem kiall magaert es ha elfajul akkor megvedi magat, ezt a lekicsinylo stilust nem ertem de igazabol eddig a tied volt a legertelmesebb valasz, az oltas meg nem erdekel hisz azt sem tudom ki vagy. egyebkent nem "fosok", csak probaltam realizalni a dolgot, meg ami leginkabb aggasztott az a korkulonbseg, mert ha en 28 lennek o meg 38 az nem sokat szamit, de igy hogy en 18 o 28 az mar masabb ertitek, egy 14 evesnek se lenne sok eselye egy 24 eves ellen, ezert tettem fel a kerdest hogy a testem "kifejlodott" e mar annyira hogy megutom egy kifejledt ember fizikumat
2018. jún. 25. 19:31
 10/20 palilaci ***** válasza:
100%
Ez nem becsicskulas kerdese. Nem vagy csicska, ha nem verekedsz, ellenben ha így akarsz felelulkerekedni masokon,akkor az vagy, meghozza primitiv. A primitiv egyes körökben nem szitokszo, pl az osembernel meg a barna tesoknal -akiknek buszjegyre kell az aprod, vagy a suttyo parasztoknal. Tudod, ők igy kezelnek egy konfliktust, pont ahogyan te szeretned.
2018. jún. 25. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!