Ha ezeket ettem/fogom enni ma, akkor elmehetek este 7 körül futni? Vagy még egyek előtte valamit?
Amint a kérdésből is látszik, nem vagyok szakértő, a sportolásom ki szokott merülni annyiban, hogy havonta egyszer elmegyek a húgommal úszni, meg hetente párszor guggolok, csinálok pár felülést, ilyesmi. Viszont így vizsgaidőszakban úgy érzem megőrülök, hogy egész nap itthon ülök és tanulok, iszonyatosan mozgáshiányom van, szóval múlt héten elmentem futni, viszont egy kicsit rosszul voltam, tipikusan olyan érzés volt, mikor nem eszek eleget, a vércukrom eshetett le szerintem.
Ma reggelire görög joghurtot ettem málnával és zabbal, ebédre 3-4 közepes újkrumplit kaporszósszal, a délután folyamán még enni fogok szerintem egy jó adag málnát és feketeribizlit. Emellett egy kis étcsoki, zöld tea, kávé és víz, hogy bírjam a tanulást :D. Vacsorázni csak később szoktam, vagy egyek valamit még előtte? Ha igen, mit?
A fogyás nem célom egyébként egyáltalán, csak le akarom vezetni kicsit a feszültséget.
19/l, 174 cm és 56 kiló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!