Mikortól hagyhatom a nagyszülőkre a 3 hónapos babát? Egy háztartásban élünk, elmehetek egy baratnőmmel pl este a városba egy órára beszélgetni?
Figyelt kérdés
Az apa ( aki egy bántalmazó személyiség) mániája hogy figyel. És ha csak kimegyek a kocsihoz már felbukkan és fotózgat... ezt akarja a gyermekelhelyezési perre vinni, hogy elhagyom-vagy nem hagyom a családi házat... nem merek menni sehova. Most amíg a tárgyalás és a gyermekelhelyezés meg nem lesz, milyen szabványok vonatkoznak rám a baba felügyeletét illetően?2016. febr. 13. 23:04
1/9 anonim válasza:
Barmikor, normális keretek között. Felnőtt ember vagy.
2/9 anonim válasza:
Jesszus, ha ilyen élethelyzetbe lennék, tuti nem mennék este a városba... jöjjön a barátnőd vagy menj délután, de szerintem ne menj bele ilyenekbe, ha tudod, hogy csak emiatt ott gubbaszt.
téged bántalmazott? van róla papír? mert akkor kérhetsz távoltartási végzést, nem mehet a közeledbe, ergo meg se tud figyelni, mert őt csukják le ;)
3/9 A kérdező kommentje:
Bevan adva a bíróságra a kérelem, de még nem adták ki. Multkor rendőrt hívtam, kijöttek de nem történt semmi, pedig még kés is volt nála...
2016. febr. 14. 00:10
4/9 anonim válasza:
Jesszus, szerintem is hívd át inkább a barátnőt, akkor többet is ott lehet, mint egy óra, nem kell sietni haza.
5/9 Regáti válasza:
Így én biztos nem mennèk el! Menjen a barátnőd inkább!
6/9 anonim válasza:
Én sem mennék el így! Menjen el hozzátok a barátnőd!
7/9 anonim válasza:
A szituacio miatt nem mennek.
Amugy 2 honaposan mar volt a lanyom egy-ket orat anyukammal vagy tesommal pedig nem elunk egy haztartasban.
Hosszabb idot csak azert nem mert szoptattam
8/9 anonim válasza:
Egy percre se válnék meg tőle! Ha kés volt nála még az se kizárt, hogy rárugja az ajtót a szülőkre és elviszi a gyereket! El ne menj sehova! Hívd át a barátnődet inkább!
9/9 anonim válasza:
Kérj tavoltartast! Jelentsd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!