Nalatok hogy van ez? Kislanyom este 6-11 kozott altalaban fent van, ekkor a legnyugosebb, de a parom nem birja hallgatni, igy folyton elaltatna.
Akkor viszont, ha elalszik, akkor ejjel van fent, ami nekem rossz, nem tudok vele fentmaradni ejjel vagy fent tudok termeszetesen, csak hulla faradt vagyok es felcsereli a nappalokat az ejszakakkal.
Nalatok ez hogy van?
csukja be az ajtót a kedves párod, és aludjon egy jót, amíg Te kínlódsz vele ha annyira nem tudja hallgatni, vagy esetleg segítsen dajkálni, ringatni...
neki ott az éjszaka aludni..neked eleve rövidebb az ébredésekkel, hadd alakítsd már Te a napi rendet, ha már egész nap vele vagy, nyilván Te vagy a legfáradtabb már ilyenkor, oké hogy ő meg dolgozik gondolom, de azért a munka egy egész másféle stressz mint egész nap egy újszülöttet/babát szórakoztatni
Mennyi idős a kislányod?
Ha hatkor nem is, de maximum kilenckor jó lenne aludnia.
Párod munka után nem játszik, foglalkozik vele, hogy egyből altatni akarja? Ha játszotok vele, akkor is nyűgös?
Másfél hónapos gyereknek szerintem még alvásra van.szüksége, ne tartsd ébren, persze, hogy sír.
Ha az apuka nem dolgozik, akkor ő is felkelhetne éjjel a gyerekhez néha. Ha dolgozik, akkor te próbálj akkor pihenni, amikor ő otthon van, figyeljen esténként ő a gyerekre. De egy másfél hónapos gyereket ne tarts direkt ébren hosszú órákon át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!