Jógázni szeretnék, melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
34 éves vagyok ,még sosem jógáztam ! 9 hónapja szültem és van túlsúlyom is ! Szeretném önmagam megtalálni ,sajnos mostanában sok betegség utolért ami megviselt testileg lelkileg is !Szeretnék megújulni ,változtatni az életemen !2010. jún. 16. 20:17
1/1 anonim válasza:
Ha nem vagy szívbeteg akkor a bikram jógát válaszd, én is azt csinálnám ha lenne rá lehetőségem csak az a baj, hogy szívbillentyű problémám van!:(
Nos annyi a lényege ennek a jóga típusnak, hogy 40 fokos teremben végzik a gyakorlatokat ezáltal az izmok sokkal lazábbak lesznek és könnye nyújthatóak, és ráadásul a méreganyagok is jóval gyorsabban távoznak a szervezetedből!:)
Ráadásul egy egy óra után úgy fogod érezni magad mint akit kicseréltek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!