Teljesen kezdő és botlábú felnőttként melyik táncot kezdjem el?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék táncolni, csak mindig szerencsétlennek éreztem magam, de azt gondolom, eljött az ideje, hogy leküzdjem a gátlásaimat :D Valami olyasmit szeretnék, amiben lehet sikerélményem, de nem is túl kommersz. Zumba, latin táncok nem mozgatnak meg annyira. Az írszteppre vagy skót táncra gondoltam, de egyéb javaslatokat is szívesen meghallgatok.2018. jún. 18. 18:14
1/2 anonim válasza:
Én is falábú vagyok, a 90-es években kezdtem el ír táncházba járni. Nem tudom, van-e még ilyesmi. Totális leizzadás, móka és másnapi borzasztó izomláz garantált. Szóval jó ötlet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, találtam egyet, csak még nem válaszoltak, mikor indul tanfolyam. Ők azok, tudsz róluk esetleg valamit? [link] És jársz még?
2018. jún. 19. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!