R3D ONE vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régóta szeretnék a R3D ONE-ban táncolni, de vannak kérdéseim, amikre sajnos nem találtam választ: Hogyan működik a beiratkozás? Van valami felmérés vagy bármi? Mi alapján dől el, hogy melyik tanárhoz fogsz járni? Hetente hány edzés van? Kezdők is mehetnek, akik csak fél éve táncolnak, vagy csak azok, akiknek van már valami táncos múltja? Ti ajánljátok?
Előre is köszönöm😊
2018. jún. 10. 22:23
1/2 anonim válasza:
Nem tudom még aktuális-e, de ha nem esetleg másnak hasznos lehet. Különböző tanároknál különböző beiratkozási időpontok vannak. Nincs felmérés ahova beiratkozol oda fogsz járni. Én Lillához járok nála heti 2 edzés van de szerintem a többi tanárnál is. Bárki beiratkozhat akár van táncos múltja akár nem. Én nagyon szeretek oda járni
2/2 anonim válasza:
Szia!(remélem, még aktuális) "Felvételi" csak Dükinél van, ami abból áll, higx ugye megtanultkk közösen egy koreot, és utána kisebb csoportokban eltáncoljátok. Ez alapján dönti el Düki, higx járhatsz-e az óráira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!