Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi esze van szerintetek...

Mennyi esze van szerintetek annak, aki egy terembe jár lépcsőgépezni ahelyett, hogy felmenne a hegyekbe?

Figyelt kérdés
2018. máj. 30. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Nekem van hegymászó ismerősöm, aki úgy készült nagyobb expedíciókra hogy lépcsőzni járt terembe.
2018. máj. 30. 15:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom felfogni. Akkor már valami lépcsőházban menetelek legfeljebb, de ezt a marhaságot...
2018. máj. 30. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:

A lépcsőzőgépen mérni tudja, hogy pontosan mennyit teljesített, mennyi kalóriát égetett el, stb. Miért lenne ez akkora baromság?

Mondjuk én utálom, sosem használnám a lépcsőzőgépet, ha egyszer véletlenül eltévedek egy konditerembe. Elég nekem a lépcsőzés a negyedikre.

2018. máj. 30. 15:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez a kalóriaszámlálás meg a másik amibe ne menjünk bele.
2018. máj. 30. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor ez most egy olyan dolog, hogy amit te utálsz, azt mindenki másnak is utálni kell?

Fa$za..

2018. máj. 30. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kimennék és elzavarnám a pi/csába ha az én lépcsőházamban kezdene el egy futóbolond fel-le trappolni,ezért logikus,hogy aki ezt akarja csinálni az elmegy oda ahol ezt csinálni kell.

és persze,mondjuk edz az illető minden másnap,dolgozik 5ig és utána benzinezzen-vonatozzon el a hegyekbe,vezessen-utazzon másfél-2 órát oda,sétáljon kicsit hegynek fel,aztán vissza az egész

ez valóban logikus választás heti 3-4-5 alkalommal a helyett,hogy lemegy a 10 percre lévő terembe.

2018. máj. 30. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha napi szinten edz, akkor nem biztos, hogy van lehetősége edzeni. Amikor anno versenyszerűen sportoltam, mi is lépcsőztünk, igaz mi nagyrészt kültéri lépcsőkön, mert az a városrész tele volt olyannal.
2018. máj. 30. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Kimarast a hegyekben.
2018. máj. 30. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Szóval ha van ilyen lépcsőgép, egy síkvidéki városban, vagy Bp belvárosában meg tudom érteni. Én inkább az autóval konditerembe futópadozni járokon rohogok.
2018. máj. 30. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!