Lehetséges úgy megerősíteni a kezen lévő bütyköket, hogy falba ütve a 4 bütyök meglátszódjon, de a kezünk se törjön el?
Figyelt kérdés
Nem terveztem a falat ütögetni csak kíváncsi vagyok. Hallottam már olyanról, hogy valakinek a karatétól olyan erősek lettek a kezei, hogy ezt megcsinálta. Tényleg lehetséges? (Pl vályog vagy tégla fal esetében)2018. máj. 27. 10:50
1/4 anonim válasza:
a külső 2 bütyök alatt ferdén támasztanak alá a kézfejcsontok az alátámasztó alkarcsontok vonalához képest és vékonyabbak,rövidebbek is mint a belső kettő,ezért azok egy nagyobb becsapódás hatására törni fognak az alátámasztás hiánya miatt.
szóval hiába csinálsz bőrkeményedést a bütyködre,ha nincsenek alátámasztva a kézfejcsontok.
2/4 palilaci válasza:
A komolyabb karatekák a seikent (mutató és középsőujj butykei) edzik erre kialakított, "speciális" eszközön: a makiwarán. Ha valamelyik idióta elkezdené boxolni a falat, ráadásul szar technikával, ha nem is törne el egyből a keze, de a csonthártyája előbb-utóbb tuti begyulladna.
3/4 anonim válasza:
ugye a téglán sok vakolat meg beton van, meg lehet csinálni, de lehet csak a vakolat pereg le és nem látszik a nyom, ha meg csak 1 sor a tégla, akkor azt lábbal be tudod repeszteni 0 edzéssel :'D
4/4 A kérdező kommentje:
:D javíts ki, ha tévedek, de szerintem beton helyett malterre gondoltál. De egyénként igazad van.
2018. máj. 27. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!