30 kilo tulsullyal napi 40 percet futok, etkezesben nem valtoztattam sokat, akkor minimalis eredmenyt sem fogok latni?
Számolod?
Nem arról beszéltem, hogy élvezd, hanem hogy szétcseszed a csípőd/térded, mielőtt észrevennél bármi változást. Gyalogolj tempósan és számold a kalóriát.
Lehet, hogy nem okoz gondot, nem vagyunk egyformák, de azért ilyen túlsúllyal általában jobb a gyaloglás, biciklizés, úszás,kicsit később már bátran mehet a futás, legalábbis megfelelő terepen és cipővel, bemelegítéssel...
Elvileg fogynod kéne, sőt, gyakorlatilag is, ha tényleg ugyanannyit eszel és többet mozogsz... De ha nem számolsz, lehet, hogy észrevétlenül többet eszel, sőt valószínű. Vagy belassult a futás elkezdésekor az anyagcseréd, de ne kérdezd, mitől, mert okot nem látok rá. Valaminek lennie kell. Kalóriadeficitben mindig, mindenki fogy. Hacsak nem fényevő, de azokban nem hiszek, a haláltáborokban s más éhezők között soha egy sem volt, mindenki fogyott.
Viszont futni akkor is hasznos, ha nem fogysz. Én megtartanám, s csinálnék valamit az étrendemmel, bizonyára lehet azon is javítani valamit. Vannak igen trükkös működésbeli furaságok az embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!