Van olyan napszak, ahol érdemesebb gyúrni, jobban hat?
Figyelt kérdés
Például, hogy lefekvés előtt, vagy ébredés után ér e valamivel többet ha gyúrok? Vagy ilyen nincs?
Kösz előre is :)
2010. jún. 14. 23:37
1/7 anonim válasza:
teljesen mind1. amikor úgy érzed, hogy aznapra erőd teljében vagy, akkor gyúrj. de arra figyelj, hogy ne rögtön evés után. inkább előtte, vagy 1-2órával utána.
2/7 anonim válasza:
szerintem ennek semmi értelme, mondjuk lefekvés előtt én tuti nem csinálnám a helyedbe. reggel egy kávé és egy cigi után mehet ;)
3/7 A kérdező kommentje:
köszii :)
2010. jún. 15. 10:27
4/7 anonim válasza:
Hallottam, hogy általában késő délután jó gyúrni, mert addigra az izmok már be vannak melegedve. Ez érthető is, hiszen egész nap használod őket, kivéve ha csak az ágyban feküdsz vagy gép előtt ülsz, akkor mind1 mikor gyúrsz.
5/7 anonim válasza:
Este 7 körül a legjobb mert addigra rengeteg tápanyag átmegy az izmaidon meg akkor ugye csak alszol utána...
6/7 A kérdező kommentje:
nem biztos az :D
de kösz :)
2010. jún. 15. 14:10
7/7 anonim válasza:
délután addigra megebédelsz rendesen pihengetsz egy kicsit és energikusan mész le edzeni ha reggel mész félálomba kétlem h rendes edzéstervet végig tudnál csinálni. én biztos magamra jteném a súlyokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!