Edzőtáborban fürdés?
Sziasztok!
Leginkább fiúkhoz szól, de lányok véleménye is érdekel.
Edzőtáborokban amikor egy csapattal vagytok, vagy egy egyesületből fiúk vannak edzőtáborban, ( illetve lányok ) akkor amikor koliban, vagy olyan helyen ahol mondjuk sátortábor van ahol csak egy zuhanyzó van, ( ez a kolikra nem igaz ) akkor együtt mentek zuhanyozni capatosan és megvárjátok egymást, vagy egyesével?
Mi abban az egyesületben ahol vagyok mindíg csapatosan mentünk tusolni és meg is várta mindenki a másikat.
Nem tudom, hogy az ilyen csapatépítés csak nállunk igaz, vagy máshol is?
És ez a lányoknál is szokott lenni?
19/F
En baratnommel mindig egyutt megyek hogy hamar kesz legyunk, es megvarjuk oket, nem megyunk egyszerre be 20an.
19/L
16/L
Én focizok és igen mi mindig együtt megyünk zuhanyozni, főleg hogyha egy sportpályán kell zuhanyozni és utána meg 3 óra utazás a melegben.
Ahogy alakult, sose csináltam ebből ügyet
F
Én olyankor képes voltam inkább nem fürödni napokig, mert elég szégyenlős voltam és koszos, lepukkant volt a tábor zuhanyzó helysége. Viszont emiatt vittem magammal jó sok dezodort és parfümöt.
24/F
személyiségi jogok:a Dezodor neve:inzultus/atrocitás?!?
erről van szó?!?
Ki akarod verni, mikor nem látják miiii?
Igazi kos gazfickó vagy, kunkori szarvakkal
Ha szégyenlős vagy akkor irány a nudista strand és ki se gyere onnan amíg el nem múlik.
Ugyanolyan mentális betegség, mint a bármelyik fóbia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!