Ha ránézel egy izomzatra megtudod mondani, hogy gyúrni jár szabályos étkezéssel vagy pedig intenzíven edz szabadsúllyal sportolás mellet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 21:30
1/7 anonim válasza:
Meg tudom mondani, hogy az izmok természetes, kemény munka eredményei, vagy szerezett, porozott látszat "izmok".
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm én is így gondolom de vannak emberek akik hülyének néznek engem mert ránézésre megmondtam valakiről ,hogy ez bizony tömegnövelőzik:/
2010. jún. 14. 13:34
3/7 anonim válasza:
simán meg lehet mondani
de kíváncsi vok a véleményedre, h te h látod
jonathan horton súlyzó vagy szabadsúly?
csak youtube-ra írd be, és nézz meg egy viditxd
4/7 A kérdező kommentje:
szabadsúly :) ez a mozgásából is látszik :)
2010. jún. 16. 18:34
5/7 anonim válasza:
Olvastam, hogy mozgásból csak akkor látszik, ha az ismétléseket nem a teljes mozdulattartományban csinálják :)
Valamint a tömegnövelő csak koncentrált kaja, azért, hogy ne kelljen megenned 1 kg rizst 700g szénhidrát elfogyasztásához. Ugyanaz mint a C vitamin, nem kell megenned 1 kg citromot, hanem elég egy kapszulányi az 500mg-hoz :))
Persze ezeket azért irtam le mert tudom, nem azért mert énis tömegnövelőznék vagy hasonló. :))
6/7 Vak Bottyán válasza:
A tömegnövelőről annyit, hogy koncentrált kaja, általában a nagyrésze szénhidrát, és azis cukor, meg kisebb részben fehérje, meg kevés zsír. A tömegnövelőt nem az ufók hozták le a földre, hogy a szegény paraszt 2 nap alatt 30 kg izomtömeget szedjen fel magára. Arra jó, hogy kiegészíti a táplálkozásodat ha hiányos. Meg néha kényelmesebb vízzel összemixelni ezt a port, mint nekiállni sütni/főzni. Ezt kéne felfogni, meg hogy a tömegnövelők legális, bevizsgált táplálékkiegészítők, és nem kéne őket keverni a szteroidokkal, mer már páran majdnem úgy állították be.
7/7 anonim válasza:
persze..azt is meglehet mondani h nagy súlyokkal csinál keveset,vagy kis súllyal többet..de pl meglehet mondani h steroidos-e,vagy h mennyi erő van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!