Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb, a...

Szerintetek melyik a jobb, a reggeli vagy az esti futás?

Figyelt kérdés
Már ötkor fel kellene kelnem a reggeli futáshoz (egy óra), és az meghaladja a fájdalom küszöbömet. Így aztán este járok futni, van hogy csak tíz óra körül. Hallottam már beszólásokat, hogy este nincs semmi értelme, és hogy inkább árt mint használ. Mi az igazság? Lehet hogy az esti futás kevesebbet ér a reggeli futásnál?

2018. ápr. 13. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a célod a futással, de szerintem az esti futás csak annyiban "árthat", hogy nehezebben alszol el. De van akinek az sem probléma. De miért nem a "beszólókat" kérdezed meg, hogy fejtsék ki bővebben, miért árt az esti futás?
2018. ápr. 13. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért ártana? Miért ne használna? Mi az hogy "kevesebbet ér"?

Alapból sosem értettem ezt a "mennyit ér" gondolkodást. Mintha mindenki 110%-on pörgetné magát és a tökéletességre törekedne. Meg jönnek a "vagy nagyon csináld vagy sehogy" gondolkodással.

Például amikor elmondják, hogy napi 10 fekvőtámasz semmit nem ér. Holott már az is 10-el több, mint amennyit ők megtesznek...

2018. ápr. 13. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagy altalanossagban teljesen mindegy, az a jobb, amelyiked kenyelmesebben be tudod illeszteni a napi rutinodba. Ha ugy erzed, hogy az esti futas mukodik es tudod _rendszeresen_ vegezni, akkor ne foglalkozz az okoskodokkal.

A futas olyan mosgasnem, amiben a tested hamar figyelmeztet, ha nem esik neki jol.

2018. ápr. 13. 23:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ártani biztos nem árt, én is jobban szeretek délután vagy este futni, pulzusom is alacsonyabb olyankor, mint korán reggel, amikor a szervezet még ébredés utáni sokkban van, az izmok is merevebbek olyankor. Ráadásul ha reggel lefárasztom magam, akkor egész nap érzem, hogy kómás vagyok, ha meg este csinálom, akkor még jól is esik, hogy utána egyből el tudok aludni.
2018. ápr. 14. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!