Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggeli kelés után ha futni...

Reggeli kelés után ha futni megyek, még előtte reggelizzek valamit, vagy majd a futás után?

Figyelt kérdés
Mondjuk elmegyek reggel 7-kor futni, 8-kor végzek, akkor negyed 9-kor egyek valamit, vagy keljek fel fél órával előbb, és rögtön az ébredés után, de fél órával a futás előtt reggelizzek?
2015. nov. 22. 21:22
 1/7 *Glissade* ***** válasza:

Én tudjam, hogy mikor vagy éhes? :)

Ha futás előtt éhes vagy: egyél.

Ha a futás után vagy éhes: akkor egyél.

De lehet felezni is.

2015. nov. 22. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell kitapasztalni. Ha én futás előtt ennék, tuti kihánynám az egészet. Csak iszok valamit, nem sokat.
2015. nov. 23. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra jobb edzeni, több kalória ég el, mint amúgy.
2015. nov. 23. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Én éhgyomorra szoktam reggel edzeni (csak iszom egy kis vizet és teát/kávét előtte), és teljesen rendben vagyok. Ha ennék, nekem hányingerem lenne. Meg nem bírnám rávenni magam, hogy csak az evés miatt még fél órával korabban keljek. :)
2015. nov. 23. 11:16
 5/7 *Glissade* ***** válasza:

Belinkelnéd a tudományos bizonyitékot azzal kapcsolatban, hogy éhgyomorra való edzés esetében több kalória ég el?

Netán ez is olyan legenda, mint az este 6 után? :)

Éhgyomorra edzésnél hamarabb esik le a vércukor szinted! Ez viszont tudományos tény!

2015. nov. 23. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha edzés előtt eszel, több energiád van, de mivel a táplálék megemeli az inzulinszintet, így az ki fog hatni a zsírbontásra. Őrjöngős nagy egyetemi professzorok előadási kellettek hozzá.
2015. nov. 23. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Shaolin kungfusok reggeli elott edzenek, de nem biztos, hogy futnak is.
2015. nov. 25. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!