Milyen cipők a jók tartós, hosszú, járdán, országúton való gyaloglásra?
Sokat gyalogolok (nem futok) városi környezetben. Ezért nekem kifejezetten olyan cipő kellene, ami alkalmas erre.
Valamilyen jobb minőségű futócipő vagy inkább túracipő legyen inkább szerintetek?
Szempontok:
ne legyen magasszárú
kifejezetten jó ütéscsillapítása legyen
vízállóbb legyen valamilyen szinten (eső)
szellőzősebb fazon legyen (ne melegedjen bele teljesen a lábam)
a talpa ne legyen teljesen merev.
2 lehetséges választás, amiket próbáltam (kényelemre mind2 ugyanaz, az első könnyebb, viszont kevésbé vízálló, a 2. vízállóbb fazon, de a szellőzése nem olyan jó szerintem még Gore-Tex-szel sem, mint az elsőnek):
Nem tudom, a leírtaknak melyik felel meg jobban, más javaslatot is szívesen veszek, ha van tapasztalat vagy meglátás:
Előre is köszi!
Ezt kihagytam, 3. lehetőségként ez merült fel pl.:
Ezt is próbáltam, nem rossz, csak kicsit melegnek tűnik (ha már tavasszal is bejön a melegebb idő). És a talpa lehetne egy icipicit rugalmasabb (kissé olyan számomra a cipő, mintha egy gumiszőnyegen járnék, de lehet, ez általános ebben a kategóriában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!