32 centis hosszú vágással felvennétek csak sportmelltartót futáshoz?
Figyelt kérdés
Tehát felülről csak a sportmelltartó, póló, top nélkül.2018. márc. 24. 17:57
1/13 ede1219 válasza:
Attl függ, hogy futni akarsz, vagy pasizni.
2/13 A kérdező kommentje:
Pasizni 32 centis vágással? Hát hogyne.
2018. márc. 24. 18:56
3/13 anonim válasza:
Nem értem a vágás mint sérülés vagy mint kivágott ruhadarab?
4/13 A kérdező kommentje:
Mint műtéti heg.
2018. márc. 24. 19:51
5/13 anonim válasza:
Nekem hasonló méretű vágás van az oldalamon. Szerencsére egyre halványabb lesz, de azért látszik. Hasonlóan műtét miatt szereztem. Sosem gondoltam, hogy takargatni kellene. Nőknél lehet más a helyzet, de szerintem vegyél nyugodtan fel azt, amiben jól esik a mozgás és edzz az egészségedért.
6/13 A kérdező kommentje:
Csak fura, mert pl köldököm sincs, csak a hosszú műtéti heg.
2018. márc. 24. 20:04
7/13 anonim válasza:
Kulturált emberek nem hiszem, hogy megszólnának ezért. A sportért viszont becsülnek és az eredményeidet elismerik. Azt is, amiért megdolgoztál és látszik rajtad.
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos két ève nem sportoltam a betegségem és életmentő műtéteim, kezeléseim miatt.
Régen izmos voltam, kisportolt, most össze vagyok esve.
2018. márc. 24. 20:11
9/13 anonim válasza:
Ha elkezded, a tested emlékezni fog a korábbi sportos életedre. Ha kitartóan csinálod vissza fogod nyerni a korábbi formádat és egyre több örömedet leled a mozgásban. Szerintem.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ☺
2018. márc. 24. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!