Nekem a spinning vált be. Mondjuk ahhoz kell venned fitnesz bérletet, meg nem minden teremben van. De most már jön a jóidő, lehet biciklizni is, az kíméli a térdet. Ha elég intenzíven csinálod, azzal is lehet ám fogyni.
2018. ápr. 1. 19:32
5/9 A kérdező kommentje:
A biciklizesre en is gondoltam!
Ha csak kicsit “log a bor” a hasamon/nem feszes,akkor azt a réteget a felules nem tunteti el?vagy esetleg a planking? Vagy a trx ha hasra iranyulo gyakorlatokat csinalok?
(Lehet mind hulyeseg amit leirtam, csak kivancsi vagyok)
2018. ápr. 1. 21:44
6/9 anonim válasza:
Iktasd ki a cukrot es a feherlisztet az etrendedbol. Ugyanis a kockás has a konyhában készül.
Végezhetsz akárhány felülést, de ha szarul kajálsz, ugyanúgy ott fog raktározódni a zsír.
2018. ápr. 2. 10:09
7/9 A kérdező kommentje:
Mar tobb mint egy eve igy eszek szoval ezzel nincs gond,de ettol fuggetlenul nem feszes a hasam,es attol meg hogy felulesezek nem tudom,hogy eltunik e ez a reteg. Nem a kockas has a cel,csak legyel lapos a hasam es semmi uszogumi szeruseg.
2018. ápr. 2. 14:47
8/9 anonim válasza:
Hát a lányok eleve több zsírt tárolnak a testükön. Valamint nagyon genetikafüggő ez az egész. Én fiú vagyok, szinte sosem eszek csokit, sütemény, chipset vagy bármi ilyen "szemét" kaját meg sosem iszom cukros löttyöket sem, mégsem lett soha a büdös életben kockahasam, meg ugyanúgy volt mindig rajtam egy kis háj. Amikor 10 kilométereket futottam, akkor se történt semmi, pedig nem lassan totyogtam, jó időket mentem. Nem fogytam semmit se. Az is lehet, hogy drasztikus változások kellenek. De nem akarlak eltántorítani. Szerintem kerékpározz, az jó testmozgás. De ne csüggedj el, ha nem tökéletes a tested, mert kb. senkinek se az csak a testépítőknek, de ők meg tényleg rááldozzák az életüket erre.
2018. ápr. 2. 22:03
9/9 A kérdező kommentje:
Ertem,koszi😁
Igazabol nincs tul sok bajom a testemmel,csak valahogy a hasam kilog az osszkepbol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!