Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Heti 2-3 kb 1 órás futás elég...

Heti 2-3 kb 1 órás futás elég lesz ahhoz hogy fogyjak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér, csak 1-2 kg szeretnék leadni hogy szálkásodjak egy kicsit.

Pl most futottam 66 percet 8km/h átlagsebességgel, ez megfelelő tempó, vagy azért próbáljak gyorsabban futni? És időben mennyi a legideálisabb? Minnél több annál jobb? Azt hallottam hogy reggel a legjobb futni, evés előtt mert akkor égeted leghatékonyabban a zsírt.. nost nálam a futás csak este jöhet szóba, szóval étkezés után 2-3 órával fussak inkább? Illetve így futás előtt mit érdemes enni?

2015. máj. 4. 20:47
 1/5 anonim válasza:

ez elég lassú

fogyni akkor fogsz ha több kalóriát égetsz el mint amennyit beviszel

2015. máj. 4. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég, ha ennyivel kalória mínuszban leszel. De ez étrendfüggő is. Mindegy mikor futsz, csak meglegyen. Futás előtt 1,5-2 órával mehet egy kevés szénhidrátos, több fehérjés kaja, pl csirkemell kis rizzsel, zöldséggel.
2015. máj. 4. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor mennyivel kéne futnom? Ez a tempó olyan kocogás szinten van, egyenlőre meg arra összpontosítottam hogy minnél többet fussak megállás nélkül, tehát nem a sebességre fókuszáltam.

Számolgatni nem nagyon szoktam a kalóriákat, erre az 1 órás futásra azt írta a mobilom hogy kb 640kcal volt, ez am mennyire pontos?

Amúgy meg nem nagyon figyelek arra hogy mit eszek, nem zabálok vagy ilyesmi, csak éppen azt eszem ami itthon van.. de hízni nem szoktam szóval gondolom átlagban annyit eszem amennyit el is égetek, szóval ha még futok is akkor biztos mínuszba leszek... na mind1 megpróbál felvenni úgy 1000 kalóriára

2015. máj. 4. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyi a lényeg, hogy ha nem fogysz, akkor leveszel a szénhidrátból, míg meg nem indul a fogyás. Na akkor leszel kalória mínuszban. De ezt előre nem tudni, mert sok mindentől függ.
2015. máj. 4. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tömegnövelés alatt ki szoktam járni a Margit szigetre heti 2-3 alkalommal.Egy kör 22-24 perc alatt van meg és minden további nélkül tudom növelni a tömegem,mert kalória plusz van.Tehát rossz felé keresgélsz,mert az étrenden múlik ez az egész dolog.Diéta alatt meg szobakerékpározok nem futok,mert a futás és a kalória deficit nem épp jó barátok ha akarsz diéta végén valami formát is magadon,mert minden izmot elsorvaszt rajtad a futás diétában.
2015. máj. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!