Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő kondisnak milyen gyártó...

Kezdő kondisnak milyen gyártó melyik fehérjekészítményét ajánljátok?

Figyelt kérdés

Van rajtam egy kis felesleg is, így nem szeretnék olyat, ami felfúj, inkább olyat szeretnék, ami építi az izmom.

A segítségeteket előre is köszi

2010. jún. 11. 00:00
 1/8 anonim válasza:
54%
Scitec - Volumass 35. Én ezzel kezdtem, nekem még mindíg ez a powa!!! :D
2010. jún. 11. 11:36
 2/8 anonim válasza:
Elsővel értek egyet, Volumass a tipikus kezdő cucc, de szerintem teljesen jó. Ha nincs annyi pénzed akkor Jumbo (szintén Scitec) kevesebb benne 1-2 dolog, de a semminél jobb. Jó edzést!
2010. jún. 11. 12:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)
2010. jún. 11. 14:33
 4/8 anonim válasza:
A Volummass egy tömegnövelő, nem csak fehérje, ha csak fehérjét akarsz, akkor szerintem 100% Whey Protein Professional vagy a Whey Pro elég jó választás.
2010. jún. 11. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem, a javaslatod fogom választani. Nem szeretnék sok ch-t bevinni pluszban.
2010. jún. 12. 04:49
 6/8 anonim ***** válasza:

A Volumass és a Jumbo mind2 tömegnövelő:D

Abba sok a szénhidrát szóval zsírosodsz is tőle.

Fehérje készítménynek jó a 100% whey protein amit modntak előttem;)

De ettől magától nem nő az izomzatod.Ez csak segít beépíteni azt, de sokat kell hozzá gyúrnod!!!

De ugye azt tudod h a zsírt nem tudod átalakítani izommá.:D Előbb azt lekell égetni cardio edzésekkel majd utána.

Vagy eseleg izomtömegnövelés után szálkásítasz?:D

Ice;)(15/f)

2010. jún. 12. 09:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Kardiot, és az edzést váltogatom, emellett diétázom is.

2010. jún. 13. 01:00
 8/8 anonim ***** válasza:
tömegnöveléshez whey protein ár-érték arányban szerintem eléggé jó. diétához szerintem a power track is jó, azt mondják a szója jó a diétában, és ennek jelentős része az, valamint jó árban van, bár az oldódása nehézkes.
2010. jún. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!