Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyiket ajánljátok?

Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

65 kg vagyok, eddig is edzettem, de most szeretném kiegészíteni valami fehérjével a kajámat, hogy jobban haladjak. eddigi kajám szénhidrát dús, ezekkel nincsen probléma, de szükségem lenne fehérje készítményre, bár ilyet még sohasem használtam. szóval melyiket ajánljátok? láttam van szója tartalmú, állati eredetű, szóval rengeteg-féle-fajta van, csak nem tudom, hogy melyik legyen

nekem fontos szempont, hogy minél olcsóbb legyen, de azért ár/érték arányban jó legyen. ilyen 5-6k körül gondoltam, úgy hogy netről rendelem. kit ajánlotok, és melyik terméket?

az ilyen szójás izékről- mennyire károsak az egészségre?

a válaszokat elrőe is kösz

2011. aug. 25. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
power protein :D 4 kg 10700 énis azt tolom ,csak az izével van gond kell hozzá gyomor :P
2011. aug. 25. 21:10
 2/9 A kérdező kommentje:
és 10k-ért az a 4kg meddig elég?
2011. aug. 25. 21:18
 3/9 A kérdező kommentje:
eléggé drágának tűnik :(
2011. aug. 25. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
elhiheted h ez a logolcsóbb :D jobb féléből 2kilót kapsz ennyiért... 160adagos
2011. aug. 25. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:

okés, kösz

de azért még várok kommenteket, hátha kapok még tippeket :)

2011. aug. 25. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát pedig annál olcsóbbat Magyarországon nem találsz. Ha tudsz, akkor rendelj külföldről, de itthon a Power Protein a legolcsóbb. A szója nem veszélyes, ellenben nem is jó, allergén, meghát mégis csak növényi eredetű, ergó nem olyan minőségű, mint egy állati eredetű fehérje.

Hogy meddig jó, az attól függ, mennyit használsz naponta, az meg attól függ, hogy milyen az étrended. De ha csak edzés utánra használod (amire nem épp alkalmas), akkor azért pár hónapra elég.

2011. aug. 25. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
ha nincs pénz jobbra akkor azis jó edzés utánra :D haelfogy a gáspáros fehérjém akkor énis aztfogok tolni:D
2011. aug. 25. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Full force MPM.Sokkal jobb mint a Power.87%-os az íze jó,szóját nem érezni.3 kg 8000 Ft.Vagy tejsavó 5 kiló myprotein Impact Whey Protein 12000 Ft.
2011. aug. 26. 00:18
 9/9 A kérdező kommentje:

hát én komolyan nem értem mi kerül 4kiló poron 10ezerbe :S

ez túl drága hobbi, maradok az átlag kajánál :S

2011. aug. 26. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!