Hogyan fogyjunk hasból?
17 éves vagyok, mindig nagyon vékony voltam, de mostanában van egy kis pocakom, amivel amúgy még nincs nagy gond, mivel így is 50kiló vagyok, de azért zavar.
Rendszeresen néptáncolok, de az inkább a lábamra van némi hatással.
Azt vettem észre, hogy most picit híztam, es csípőmön, hasamon van egy pici felesleg, ami inkább ha ülök szembetűnő.
Szeretnék rajta lehetőleg gyorsan változtatni, de tudni kell rólam, hogy imádok enni és a drága anyukám nagyon jól főz..😅
Rubint Rékától teljesen meghalok, gimnazista vagyok es sokat tanulok, szóval valam viszonylag rövid ideig tartó, de olyan mozgást keresek, ami tényleg segít.
Koszonom előre is a válaszokat.:)
Nem tudsz csak hasból fogyni, a néptánccal se a lábadból fogysz mert ilyen nincs. Hiába is mozogsz bármennyit, ha több kalóriát eszel/iszol meg mint amennyit felhasználsz., fogyni nem fogsz sehonnan csak hízni. A kajára figyelj oda, azt nem lehet elsumákolni.
A Rubint Réka féle puncitárogatás meg hülyeség. Ő se attól ilyen gebe.
Ha kevesebbet eszel mint amennyire szüksége van a szervezetednek akkor fogysz. Az meg egyénfüggő, hogy honnan tűnik el előbb és honnan később a zsír. 1 hét alatt 0,5-1 kg fogyás optimális 1 kg zsír eltüntetéséhez 7000 kalória minuszba kell lemenned ha jól emlékszem. De ne a mérlegnek higgy hanem a tükörnek. Lehet hogy először többet fogysz de csak vízből nem zsírból :) Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!