Epe műtét után hogyan ment a sport?
Tehát a műtét után is ugyan úgy tudsz sportolni, enni, inni mint előtte?
Mennyi idő telt el a műtét után, hogy újra elkezdtél sportolni? Milyen intenzitással?
Mit sportoltál és mit csinálsz most?
Szia!
Köszi a választ.
Engem még nem mütöttek,mert nem adtam be a derekam.
Nagyon sok negativumot olvastam.
Sportolni és enni is szeretek ezért rémisztett el a műtét.
Én sokat bicózok,tornázok,jógázok,korizok,kocogok,calestenicezem de nagyon félek ha megműtetem magam semmi sem lesz a régi.
Nem tudok majd enni és sportolhatni,ami borzasztó lenne.
Neked milor vot a műtéted?
Nem tudom a kövek méretét,azt mondták nehéz megállapitani.
Nekem napokog fennált a görcsölés ha ettem bármit.még egy falat dinnyétől is görcsöltem.
A sok orvoshoz való szaladgálás eredménye lett hogy nagy nehezen elküldtek ct re 2hónap várakozás után,hogy nincs e megakadva a kő.
Legutolsó görcsölésemkor morfint kaptam annyira kegyetlen volt a fájdalom.
A dokik nem igazán kezdtek velem semmit,de kiirtak 2hónap mulva műtétre.
Eközben bújtam a netet hátha találok valami megoldást,hogy ne kelljen kivenni a hólyagom.
Isten igazából semmi értelmesre nem bukkantam,csak találtam célzásokat a mária tövis mag jótékony hatásáról.
Elkezdtem szedni nagy dózisban majd csökkentettem folyamatosan.Közben járnom kellett vérvizsgálatra s mint kiderült igen hatásos a tövis.Az eredményeim hétről hétre jobbak voltak.3 hónap mulva olyan jó volt a májfunkcióm ,bilitubin szint,hasnyálmirigy ,mint még az előtt soha.
Azóta is szedem a tövist napi ~200 mg ot és görcseim még nem voltak.(remélem nem is lesz)
Ezért a műtétet le is mondtam,nem igazán szeretnék műtettni.
Te azóta hogy vagy?
Örülök.
És reggeli vagy nagyobb/bőségesebb étkezés után nem kell rohannid a wc-re?
Ezt sokaktól hallottam,olvastam.
Illetve sporttal meddig kellett óvatoskodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!